Πρότειναν στον Βασιλειάδη να δώσει 188.000 για το χλοοτάπητα της ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση 1904 με αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στην Καρδίτσα και τη συζήτηση που ακολούθησε με τους θεσμικούς φορείς της πόλης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει ικανοποίηση σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, κατά την επίσκεψή στο νόμο για το αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Παράλληλα δε εκφράζει την αγανάκτησή της προς το πρόσωπο του δημάρχου κ. Αλεξάκου  ο οποίος έθεσε ως βασική προτεραιότητα στα αιτήματα προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον… ελαστικό τάπητα στην έκταση Δημοτών της Καρδίτσας που δεσμεύει επί 15 χρόνια η ΕΠΣ Καρδίτας στην περιοχή της Αγίου Νικολάου!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«1. Με αίσθημα ικανοποίησης τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και τα μέλη και οι φίλαθλοι της Αναγέννησης εισπράξαμε τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη σχετικά με το κεφαλαιώδες θέμα του αθλητικού κέντρου – γηπέδου και της παραχώρησης της έκτασης πίσω απο το Μουσικό Γυμνάσιο.

Ο υφυπουργός επιβεβαίωσε ότι σε λίγες ημέρες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου θα υπογράψει και θα εξαγγείλει την παραχώρηση για να δρομολογηθεί ένα έργο πνοής για τον σύλλογό μας αλλά και το Νομό Καρδίτσας.

2. Με, έκπληξη, θλίψη και αγανάκτηση παρακολουθήσαμε τον Δήμαρχο Καρδίτσας να θέτει ως βασική προτεραιότητα στα αιτήματα προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον… ελαστικό τάπητα στην έκταση Δημοτών της Καρδίτσας που δεσμεύει επί 15 χρόνια η ΕΠΣ Καρδίτας στην περιοχή της Αγίου Νικολάου!

Εμβρόντητοι οι έμειναν οι Καρδιτσιώτες όταν πληροφορήθηκαν ότι η τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα θα είναι προϋπολογισμού 188.000 περίπου!!!

Την στιγμή που η πόλη στενάζει σε ελλείψεις και προβλήματα, που η εικόνα Δημοτικού Σταδίου όπου αγωνίζεται η επαγγελματική μας ομάδα είναι τρισάθλια, τριτοκοσμική και δυσφημεί την περιοχή στο Πανελλήνιο και στο εξωτερικό μέσω των τηλεοπτικών μεταδόσεων, ο Δήμαρχος έθεσε ως προτεραιότητα τον… ελαστικό τάπητα για την ΕΠΣΚ προκαλώντας τη νοημοσύνη όλων των πολιτών της Καρδίτσας!

Μιλάμε για την έκταση όπου εκκρεμούν αποφάσεις της δικαιοσύνης.
Για την υπόθεση που πέραν όλων των άλλων εκκρεμεί και η μηνυτήρια αναφορά του Συλλόγου μας σχετικά με τους όρους παραχώρησης κι αν αυτοί τηρούνται.
Σ’ αυτή την έκταση που ο σύλλογός μας πρότεινε από τον Φεβρουάριο του 2017 με διασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις να δρομολογηθεί το προπονητικό του κέντρο και μαζί με πνεύμα συναίνεσης να συστεγαστεί και η δραστηριότητα των ομάδων της ΕΠΣΚ.

Tότε στην ιστορική (πλέον) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η πλειοψηφούσα παράταξη με εισήγηση του Δημάρχου απέρριψε το αίτημά μας για δρομολόγηση του αθλητικού κέντρου προβάλλοντας ως κύριο επιχείρημα την ανησυχία της μην προσφύγει η ΕΠΣΚ στη δικαιοσύνη!!!

Σήμερα, δεν έχει αυτή την ανησυχία ώστε να εισηγείται εργασίες για… ελαστικούς τάπητες;
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά….

Εμείς όμως δεν θα τα σηκώσουμε γιατί δεν έχουμε σκοπό να παραδοθούμε ακόμη κι αν προσβάλλεται η νοημοσύνη μας.

Θα συνεχίσουμε με σθένος να προτάσσουμε το συμφέρον της περιοχής που εκπροσωπούμε μέσα απο τη δράση του μεγαλύτερου, μαζικότερου και ιστορικότερου συλλόγου που δεν ζητιανεύει, αλλά απαιτεί τον σεβασμό απο φορείς που υποτίθεται εκπροσωπούν τα συμφέροντα των πολιτών της Καρδίτσας.»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή