«Πρώτα μου άρπαξαν τη σημαία, στο τέλος μου χάρισαν κασκόλ και με γύρισαν σπίτι»

Print Friendly, PDF & Email

Ενας οπαδός της Μπασκόνια που βρέθηκε την Τρίτη στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, περιέγραψε στο twitter την εμπειρία που βίωσε στο Φάληρο.

Ο Άντονι Ιριόντο υποστήριξε πως στην αρχή δέχθηκε υβριστική επίθεση από οπαδό του Ολυμπιακού, ενώ του άρπαξαν και τη σημαία που κρατούσε, ωστόσο στο τέλος του ματς φίλαθλοι του Ολυμπιακού του χάρισαν μία μπλούζα και ένα ερυθρόλευκο κασκόλ, ενώ τον γύρισαν και στο κατάλυμα του!

Aναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έφτασα στο γήπεδο στις 20:30, δεν υπήρχε σεκιούριτι στις εξέδρες. Τότε ήρθε κάποιος και άρχισε να βρίζει τη Μπασκόνια. Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να έρθει κάποιος από τον Ολυμπιακό, δεν είπα τίποτα για τη σημαία που μου πήραν και τις απειλές που δέχθηκα. Συνέχισα να στηρίζω την ομάδα μου, θα με έχετε ακούσει να φωνάζω Μπασκόνια-Μπασκόνια. Ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου μου είπε να σταματήσω, για τη δική μου ασφάλεια. Η Μπασκόνια τελικά έχασε, οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικοί και μου έδωσαν συγχαρητήρια. Μου έδωσαν και μια μπλούζα, αλλά και ένα κασκόλ. Στο τέλος κάποιος ήρθε για να πάρει ένα μεγάλο πανό, κατεβήκαμε στο παρκέ και με γύρισε στο μέρος που μένω».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή