Πρώτη νίκη μετά από δύο μήνες για τον Παναθηναϊκό, 2-0 τον Πλατανιά

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε 25 τελικές, απώλεσε σωρεία καθαρών ευκαιριών, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει 2-0 τον Πλατανιά με ισάριθμα πέναλτι του Βιγιαφάνες.

Οι «πράσινοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μουνιέ και με κινητήριο μοχλό τον Γάλλο εξτρέμ έφτιαξαν ουκ ολίγες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθούν. Η κορυφαία όλων άνηκε στον 30χρονο άσο ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κλάγιτς, που έκανε σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να πιέζει ωστόσο οι φάσεις δεν είχαν την ίδια συχνότητα.

Τελικά οι «πράσινοι» μπήκανε με το δεξί στο 2018 χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Βιγιαφάνες στο 72′ και στο 92′. Ειδικά η υπόδειξη του δεύτερο πέναλτι προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων προς τον διαιτητή Ζαχαριάδη, ο οποίος στο 82′ είχε αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντικαμονά αφήνοντας με δέκα τους Κρητικούς.

Σημειώνεται πως η νίκη επί του Πλατανιά ήταν η πρώτη για τον Παναθηναϊκό μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού στις 28 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν έλειψαν τα συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο υψώθηκε και πανό στο πέταλο της Θύρας 13 το οποίο ανέφερε: “Σήμερα που έχεις τη γιορτή σου Αλαφούζο άντε… ξεκουμπίσου”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή