Πρώτη συνάντηση, πρώτο μάθημα και αγιασμός για τους διαιτητές της Αρκαδίας

Print Friendly, PDF & Email

Τον καθιερωμένο Αγιασμό αλλά και την πρώτη τους συνάντηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας στα γραφεία τους.

Το παρών έδωσαν παλιοί αλλά και νέοι διαιτητές, ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αρκαδίας αλλά και ο υπεύθυνος του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών Κώστας Μπακέας σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση των Αρκάδων διαιτητών που ουσιαστικά ανοίγει την καινούρια σεζόν.

Μετά το τέλος του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε και το πρώτο μάθημα διαιτησίας ενώ από τα κεντρικά ζητήματα ήταν αυτό της αξιολόγησης για τις Εθνικές κατηγορίες με τον σύνδεσμο να συνεχίζει την εξαιρετική του δουλειά και να είναι έτοιμος για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και στο μέλλον.

Ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν στους διαιτητές εκφράζοντας την βεβαιότητα του για μια ακόμα καλύτερη χρονιά διαιτητικά από την περσινή.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης δίνοντας και αυτός με την σειρά του τις ευχές του για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά τονίζοντας προς τους διαιτητές πως η ΕΠΣ είναι κοντά και δίπλα στην Αρκαδική διαιτησία.

Τέλος στους διαιτητές μίλησε και ο πρώην διαιτητής αλλά και νυν αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος για την πολύ καλή συνεργασία που πρέπει να συνεχιστεί μεταξύ ΕΠΣ και διαιτητών και πως όλοι χρειάζονται και μπορούν να συμβάλουν για το καλό του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Πηγή/Φώτο: arcadiaportal.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή