Πρώτη φορά στα χρονικά θα εκδικαστεί υπόθεση με τηλεδιάσκεψη

Print Friendly, PDF & Email

Την Τρίτη στις 13:00 είναι προγραμματισμένη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει η Ξάνθη για την υπόθεση που αφορά τη μετοχική της σύνθεση και την ανάκληση του πιστοποιητικού της από την ΕΕΑ. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση η Ξάνθη τιμωρήθηκε πρωτοβάθμια με -5 βαθμούς.

Για πρώτη φορά στα χρονικά η εκδίκαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τα νομικά επιτελεία των ομάδων, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη (12/3) στην εκδίκαση της έφεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την πολυιδιοκτησία, στην αίθουσα που εκδικάστηκε η υπόθεση συγκεντρώθηκαν για πάνω από 6,5 ώρες περισσότερα από 30 άτομα, δικηγόροι, δικαστές, δημοσιογράφοι, η γραμματέας και ένας υπάλληλος της ΕΠΟ, φαινόμενο που υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να επαναληφθεί.

Στην ΕΠΟ θα δώσει το “παρών” μόνο το προεδρείο και από εκεί θα υπάρχουν συνδέσεις με το νομικό επιτελείο της Ξάνθης αλλά και τους δικηγόρους των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Πανιώνιος, που έχουν επίσης ασκήσει έφεση.

Εφόσον η διαδικασία κυλήσει ομαλά το η Επιτροπή Εφέσεων θα δώσει προθεσμία για υπομνήματα και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδώσει την απόφαση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή