ΠΣΑΤ για Κύπελλο: “Ψυχραιμία, το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος εξέδωσε ο ΠΣΑΤ, ζητώντας από τους αθλητικούς συντάκτες που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ να είναι ψύχραιμοι, καθώς «το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος, αλλά ένα συναρπαστικό παιγνίδι».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια ένταση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την ανησυχία του για τη νοσηρή κατάσταση που διαμορφώνεται και λυπάται γιατί σε αυτό τον διαδικτυακό «διάλογο» μετέχουν δυστυχώς και κάποιοι, ελάχιστοι σε αριθμό, δημοσιογράφοι.

Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί τη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών συντακτών για την άψογη στάση τους και τη συμβολή τους σε ένα κλίμα ομαλότητας, που τόση ανάγκη έχει το ποδόσφαιρό μας. Και τους παρακαλεί να συνεχίσουν να στέλνουν ένα θετικό μήνυμα προς τη νεολαίο της χώρας μας, που πληρώνει ακριβά την οκταετή μνημονιακή κρίση.

Για τους λίγους, εντός και εκτός ΜΜΕ, κάνουμε μια έκκληση:

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος. Αλλά ένα συναρπαστικό παιγνίδι.

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων που θα καλύψουν τον τελικό. Γι αυτό και συνεργάζεται ήδη με την ΕΠΟ και άμεσα ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τις διευθύνσεις Τύπου των δυο ομάδων. Από τον ΠΣΑΤ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή