“Πτώχυναν τη Super League και δεν είχαν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους”

Print Friendly, PDF & Email

Πρωτοχρονιάτικα «κάλαντα» στη Super League από τον πρώην διεθνή διαιτητή και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα στην ΕΡΑ Σπορ και τον Άγγελο Στίμο: «Άνοιξαν έναν συνεταιρισμό και τον πτώχυναν και δεν είχαν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους».

Αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο κομμάτι της διαιτησίας του ποδοσφαίρου είπε: “Χρηματοδοτούμε το VAR, βάλαμε το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα στα σπίτια των Ελλήνων ώστε να μην είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν συνδρομητική τηλεόραση και περάσαμε τροπολογία για να πληρώνονται οι διαιτητές με εργόσημο, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που υπήρχε, είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο κομμάτι της διαιτησίας του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικότερα:

– Για τις ενέργειες της κυβέρνησης σε ποδόσφαιρο / διαιτησία:

Προσπαθήσαμε να φέρουμε το VAR που έπρεπε να πληρώσουν η Super League και η ΕΠΟ για να φύγει η αμφιβολία από τον κόσμο. Το καλοκαίρι δεν θα ξεκίναγαν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Kάποιες ομάδες κοίταξαν την πάρτη τους. Μας λοιδόρησαν τότε αλλά διαψεύστηκαν γιατί τα νούμερα της ΕΡΤ πάνε πολύ καλά, ο κόσμος την πληρώνει την ΕΡΤ, βλέπει την αγαπημένη του ομάδα, υπάρχουν έσοδα από διαφημίσεις, βάλαμε το ποδόσφαιρο στο σπίτι του έλληνα χωρίς να πληρώνει συνδρομητικές τηλεοράσεις και βάλαμε και άλλα αθλήματα. Φέραμε το εργόσημο για τους διαιτητές δίνοντας λύση στο πρόβλημα που υπήρχε με την καταβολή των χρημάτων τους.

– Για τους παράγοντες των ΠΑΕ και τη Super League:

Είμαστε 22ο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Τους σιχάθηκε ο κόσμος. Δεν αγαπάνε τις ομάδες τους οι πρόεδροι. Τις παίρνουν για να κάνουν δουλειές και τώρα παίρνουν media. Aγαπάνε την ομάδα τους για τη δουλειά τους. Έκλεισαν την ΕΡΤ… Δεν ξεχνάμε… Άνοιξαν έναν συνεταιρισμό και τον πτώχυναν και δεν είχαν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή