Πυροβόλησε γυναίκα και πεθερικά όταν ανακάλυψε ότι η σύζυγός του τον απατούσε

Print Friendly, PDF & Email

Ένας 39χρονος πυροβόλησε τη γυναίκα του και τα πεθερικά του το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, μπροστά στα ανήλικα παιδιά του, στη Μελβούρνη της Φλόριντα.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο έπειτα από κλήσεις που έλαβαν από γείτονες και προχώρησαν στη σύλληψη του William Brian Stillwell, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και κακοποίηση ανηλίκων.

Στην απολογία του ανέφερε πως πριν την επίθεση ανακάλυψε ένα βίντεο που έδειχνε τη γυναίκα του σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τον καλύτερό του φίλο. «Είναι πόρνη, την είδα να με απατά με τον καλύτερό μου φίλο σε ένα βίντεο που βρήκα στο κινητό της τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WFTV.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα με τον γάμο του και ήταν σε διάσταση από την τελευταία εβδομάδα του 2018. Η σύζυγός του μαζί με τα παιδιά μετακόμισαν στο σπίτι των γονιών της, στην αυλή του οποίου έγινε η δολοφονική επίθεση.

«Δεν γνωρίζω πως εμπλεκόταν ο πατέρας της σε όλο αυτό, αλλά πυροβολήθηκε. Ήρθε σπίτι μου και μου είπε να καλέσω τις άμεση δράση. Είχε χτυπηθεί στο γοφό και αιμορραγούσε», δήλωσε στον WFTV ο γείτονας Phil McMahon.

Συγγενείς της οικογένειας ανέφεραν το βράδυ της Τετάρτης 2/1 στον WFTV ότι ο πατέρας της κοπέλας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα του και η κόρη του νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση και θα πρέπει να χειρουργηθούν. Ο δράστης μεταφέρθηκε στη φυλακή του Μπρέβαρντ όπου κρατείται χωρίς εγγύηση.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή