Πώς μια Γαλλίδα προσπαθούσε να κρύψει την ύπαρξη της κόρης της

Print Friendly, PDF & Email

Μια Γαλλίδα προσπάθησε να κρύψει την ύπαρξη της κόρης της κρατώντας την φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της και στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Το κοριτσάκι ανακάλυψε κατά τύχη ένας μηχανικός ενός συνεργείου στο οποίο η γυναίκα είχε πάει για σέρβις το αυτοκίνητο.

Κάπως έτσι ήρθε στο φως το 2013 το «αρρωστημένο» σχέδιο της Rosa-Maria Da Cruz, η οποία βρίσκεται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης. Η δίκη της ξεκίνησε τη Δευτέρα στην πόλη Tulle στη κεντρική Γαλλία και η 50χρονη κατηγορείται για επαναλαμβανόμενη βία κατά ανηλίκου που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση μόνιμης αναπηρίας.

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 20 χρόνια.

Κατά την απολογία της ανέφερε πως απέκρυψε την εγκυμοσύνη της και τη γέννηση της κόρης της από τον σύντροφό της και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της. Είπε επίσης ότι αποκαλούσε το κοριτσάκι Serena και το έκρυβε σε δωμάτιο του σπιτιού της και στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε από μηχανικό σε συνεργείο του Terrasson-Lavilledieu, το 2013. Υπολογίζεται πως τότε ήταν δύο ετών. Σύμφωνα με τις αναφορές ήταν υποσιτισμένο και εμφάνιζε σοβαρά αναπτυξιακά προβλήματα.

Ο μηχανικός το ανακάλυψε κατά τύχη λόγω μιας άσχημης μυρωδιάς που ερχόταν από το πορτμπαγκάζ. Όταν το άνοιξε αντίκρυσε ένα γυμνό παιδί, που ήταν χλωμό, είχε πυρετό και ήταν ξαπλωμένο πάνω στα περιττώματά του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η γεννημένη στην Πορτογαλία μητέρα, αναφερόταν στο παιδί αποκαλώντας το «πράγμα», ενώ όπως τους είπε «άρχισε να του μιλάει όταν πια είχε γίνει 18 μηνών και αυτό γιατί της χαμογελούσε».

Σήμερα, το κοριτσάκι είναι επτά ετών και βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια.

Η δίκη της αναμένεται να διαρκέσει από πέντε έως επτά ημέρες.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή