Ρεσιτάλ από Σιδηρόπουλο στο Βικελίδης, offside η ανακοίνωση Απόλλωνα για Φωτιά

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί ο Αρης να είχε ζητήσει ξένους διαιτητές για τα ντέρμπι του, όμως η ΚΕΔ φαίνεται πως δικαιώθηκε με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, καθώς σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Κώστα Ακρίδα, η διαιτησία του στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν για σεμινάριο.

Αριστος ήταν και ο Φωτιάς στο ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης, με τον Ηρακλή Τσίκινη να απορεί με την ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες «δηλητηριάζουν την ελληνική διαιτησία» .

Αναλυτικά:

Αγώνας: Αρης-Ολυμπιακός 0-1, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο Βικελίδης ήταν για σεμινάριο. Είχε ηρεμία που την μετέδιδε και στους παίκτες, ενώ δεν έδωσε περιθώρια για να αμφισβητηθούν οι αποφάσεις του.

Είναι κάτι που το είχα προβλέψει από την παρουσία του Σιδηρόπουλου στη Νέα Σμύρνη σε άλλη μία διαιτησία υψηλού επιπέδου. Καλό θα ήταν οι Ελληνες διαιτητές να πάρουν παράδειγμα από την παρουσία του Σιδηρόπουλου».

Βαθμολογία: 8,50

Αγώνας: ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 0-0, Διαιτητής: Φωτιάς, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τη διαιτησία. Ο Φωτιάς ήταν άριστος. Είναι προκλητικό να βγαίνουν ανακοινώσεις για τέτοιες διαιτησίες. Δεν χρειάζεται να κάνουμε το άσπρο-μαύρο και να δηλητηριάζουμε την ελληνική διαιτησία. Αν είναι να υπάρχουν διαμαρτυρίες για τέτοιες διαιτησίες, τότε μάλλον πρέπει να αλλάξουμε άθλημα.

Μάλιστα, οι δύσκολες φάσεις ήταν για τον ΟΦΗ. Τόσο στο 20’ όσο και στο 54’ δεν υπήρξε κάποια παράβαση στην περιοχή του Απόλλωνα και σωστά ο διαιτητής συνέχισε το ματς.

Οσον αφορά τους βοηθούς, είχαμε δύο λαθάκια, που όμως σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν το ματς».

Βαθμολογία: 8,40

Αγώνας: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 0-0, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο 6’ ορθώς ο βοηθός Τζιότζιος σταμάτησε επίθεση του Απόλλωνα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την υπόδειξή του στο 39’, σε μία οριακή φάση.

Στο 61’ είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη φάση, στην οποία όμως ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Λαμίας για χτύπημα στο παπούτσι του Μπαράλες. Κακώς ο επιθετικός των φιλοξενούμενων είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο».

Βαθμολογία: 8,10

Για να διαβάσετε την κριτική για τους αγώνες του Σαββάτου, πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή