Το “πρώτο βιολί” του Παλάσκα “βίασε το ποδόσφαιρο” της Καρδίτσας!

Print Friendly, PDF & Email

Ο διαιτητής Ζαγορίτης, που όπως ο ίδιος υποστηρίζει στη μήνυση που κατάθεσε κατά των Ηλ. Χατζή, Α. Στάθη και Αθ. Μπλούνα και η οποία αρχειοθετήθηκε, «είναι σε όλους γνωστό ότι σήμερα είμαι «το πρώτο βιολί» της διαιτησίας του Προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Μανώλη Παλάσκα», έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο Μακρυχωρίου, στο πλαίσιο ερασιτεχνικού πρωταθλήματος (Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας) όπου αγωνίζονταν ο Απόλλων Μακρυχωρίου και η Δόξα Μητρόπολης, με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, πήρε αποφάσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν σκανδαλώδεις κατά του σωματείου που όλως τυχαίως καταψήφισε τους απολογισμούς της διοίκησης Παλάσκα στην τελευταία Γ.Σ., το οποίο ηττήθηκε με 3-2.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του καραδιτσιώτικου Τύπου το «πρώτο βιολί» του Παλάσκα, ήτοι ο περίφημος διαιτητής Ζαγορίτης:

-Έδωσε ΕΝΑ φάουλ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας στη δική της περιοχή στο πρώτο ημίχρονο και κανένα στο δεύτερο ημίχρονο.

-Έδωσε ΔΥΟ πέναλτι που από όσους τα είδαν χαρακτηρίζνοται ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας η οποία ψηφίζει… Παλάσκα.

-Έδωσε πολλές ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ και δύο κόκκινες εις βάρος της γηπεδούχου ομάδας, που δεν ψήφισε… Παλάσκα.

Κράτησε 12 ΛΕΠΤΑ καθυστέρηση ώσπου μπήκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το νικητήριο γκόλ της φιλοξενούμενης ομάδας, που ψηφίζει… Παλάσκα.

Αποχώρησε από το γήπεδο ο παρατηρητής αγώνα!

Στην εκπομπή της Θεσσαλίας TV “Στη Σέντρα” και στον Δημοσιογράφο ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ μίλησαν για όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το παιχνίδι τόσο ο προπονητής του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, γνωστός στους Ελληνες φιλάθλους από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βάϊος Καραγιάννης, όσο και ο παρατηρητής αγώνα Football League, Πάνος Ζουμπόπουλος, o οποίος ήταν παρατηρητής αγώνα και δεν μάσησε τα λόγια του τονίζοντας ότι στο ματς αυτό “βιάστηκε το ποδόσφαιρο” και μάλιστα δεν δίστασε ν’ αποχωρήσει απο το ημίχρονο διαμαρτυρόμενος μ’ αυτό τον τρόπο για την διαιτησία και όσα απίθανα διαδραματίστηκαν!

Μεταξύ άλλων είπε: «Με αυτά που είδα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο δεκάλεπτο έπεσα από τα σύννεφα. Επί 45 λεπτά έβλεπα έναν άνθρωπο όχι να ξεβρακώνει το ποδόσφαιρο, όχι να το εξευτελίζει, αλλά να το βιάζει. Να γίνεται βιασμός του ποδοσφαίρου. Εγώ επειδή σεβάστηκα τον εαυτό μου και το ποδόσφαιρο που το αγαπώ και τους φιλάθλους, που ήταν πάρα πολλοί και μπράβο τους που δεν έκαναν κάποια άλλη ενέργεια για να διακοπεί.

Και επειδή σεβόμενος όλα αυτά, αντέχοντας το βιασμό του ποδοσφαίρου για 45 λεπτά πήγα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών και είπα στον κ. διαιτητή για προσωπικούς λόγους θέλω να αποχωρήσω από παρατηρητής αγώνα, θα φωνάξουμε μέσα τους αρχηγούς των δύο ομάδων να γράψουν ότι για προσωπικούς λόγους ο παρατηρητής αγώνας επιθυμεί να αντικατασταθεί για να μην έχω καμία ευθύνη σε αυτόν το βιασμό του ποδοσφαίρου και αναγκαστικά πήρα το καπελάκι μου και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ήταν ξεγύμνωμα, ήταν βιασμός του ποδοσφαίρου και αναρωτιέμαι αν αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. τον διαιτητή Ζαγορίτη) θα τον ελέγξει κάποιος;»

Βάϊος Καραγιάννης: “Ένα-δύο λαμόγια μέσα στην Καρδίτσα ελέγχουν το ποδόσφαιρο”

Για λαμόγια που ελέγχουν το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας μίλησε στην ίδια εκπομπή ο προπονητής του σωματείου που δεν ψήφισε Παλάσκα, και παλιά δόξα της ΑΕΚ, Β. Καραγιάννης, τονίζοντας ότι αν καθόταν στον πάγκο (σ.σ. ήταν τιμωρημένος) θα ήταν στη φυλακή»!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχω παίξει ποδόσφαιρο, ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, μου αρέσει, έρχεται τόσος κόσμος στο τοπικό ποδόσφαιρο και να έρχονται ένα-δύο άτομα να σε ελέγχουν στην Καρδίτσα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Να σου βάζουν έναν διαιτητή ο οποίος κάνει δέκα μέτρα άνοιγμα και θέλει 20 λεπτά για να επανέλθουν οι σφυγμοί του. Είναι κρίμα…».

«Αυτή τη στιγμή βράζει όλη η Καρδίτσα. Καλώς ή κακώς ήρθαν κάποιοι άνθρωποι στην ομάδα, στο Μακρυχώρι και έβαλαν τα χρήματά τους. Ήρθαν κάποιοι παίκτες που έκλαιγαν σαν μωρά παιδιά. Κόσμος απ’ έξω ουδέτερος να θέλει να πηδήξει μέσα, αλλά δεν το έκαναν, συγκρατήθηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν υπάρχουν λόγια, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο.».

«Δυστυχώς ένα-δύο λαμόγια μέσα στην Καρδίτσα ελέγχουν το ποδόσφαιρο όλης της Καρδίτσας. Ακριβώς έτσι είναι… Να πω κάτι χειρότερο; Να πω τι;».

«Εδώ και χρόνια στην Καρδίτσα ειλικρινά δεν έχω δει κάτι για το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας. Υπάρχουν άνθρωποι που πάνε να ξεγελάσουν ομάδες για δύο-τρεις μπάλες. Δεν γίνονται αυτά… Πας να δεις τοπικό ποδόσφαιρο με δύο καλές ομάδες και φεύγεις από το γήπεδο κλαίγοντας σαν μωρό παιδί. Είναι κρίμα από το Θεό. Τα παιδιά αυτά έχουν όνειρα. Απογοητεύονται όλοι και δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται αυτά. Είναι χρόνια, δεν μιλάω μόνο για το Μακρυχώρι επειδή ήμουν εγώ εκεί. Τα ίδια και με τον Ατρόμητο Παλαμά, τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Ειλικρινά αν καθόμουν στον πάγκο θα ήμουν φυλακή. Και αύριο αν ξημερώσει και βρω ένα-δύο ανθρώπους που θέλω να δω, δεν ξέρω τι θα κάνω… Ντρέπομαι για αυτά που λέω, αλλά πρέπει να γίνουν.»

Δείτε ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ που περιλαμβάνει αποσπάσματα από το ρεσιτάλ του πρώτου βιολιού του Παλάσκα:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή