Ρομπότ έπαθε βλάβη και έστειλε εργάτη στο νοσοκομείο, καρφώνοντάς τον με 10 μεγάλα καρφιά

Print Friendly, PDF & Email

Από θαύμα ζει ένας εργάτης που καρφώθηκε από δέκα ατσάλινα καρφιά, όταν ένας ρομποτικός βραχίονας στο εργοστάσιο που δούλευε, υπέστη βλάβη.

Ο 49χρονος Zhou υποβλήθηκε εσπευσμένα σε επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθούν τα καρφιά μήκους 30 εκατοστών και διαμέτρου 1,5 εκατοστών έκαστο που καρφώθηκαν σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Το ατύχημα συνέβη την Τρίτη 11/12 κατά τη διάρκεια της βραδινής βάρδιας σε εργοστάσιο πορσελάνης στο Ζούτζου, όταν ένας ρομποτικός βραχίονας ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε πάνω στον άτυχο εργάτη.

Τα ευμεγέθη καρφιά που ήταν ενσωματωμένα στον βραχίονα καρφώθηκαν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Τέσσερα στο δεξί του χέρι, ένα στον δεξί του ώμο, ένα στο στήθος του και τέσσερα στο δεξί του αντιβράχιο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «People’s Daily Online».

Οι συνάδελφοί του τον μετάφεραν σε τοπικό νοσοκομείο και στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Xiangya, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν τα καρφιά και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις.

Όπως είπε ο επικεφαλής χειρούργος, Δρ. Wu Panfeng λόγω του ότι τα αντικείμενα είχαν μεγάλο μήκος και ήταν μεταλλικά, ο ασθενής δεν μπορούσε να υποβληθεί σε ακτινογραφίες. Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη καθώς το καρφί που είχε στο στήθος μπορούσε να βλάψει τα νεύρα και το κύριο αιμοφόρο αγγείο στη δεξιά πλευρά του σώματός του προκαλώντας αιμορραγία.

Το έργο των γιατρών έγινε ακόμα πιο δύσκολο καθώς ο 49χρονος, λόγω των καρφιών, δεν μπορούσε να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι. Για το λόγο αυτό χρειάστηκε η συνδρομή τουλάχιστον δέκα γιατρών και νοσοκόμων ώστε να μπορέσουν να του αφαιρέσουν τα καρφιά και να περιποιηθούν τις πληγές του.

Την επόμενη μέρα υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στην οποία έλαβαν μέρος ειδικοί από πολλά τμήματα. Εκεί διαπιστώθηκε πως το καρφί που είχε καρφωθεί στον δεξί του ώμο βρισκόταν μόλις ένα εκατοστό από το κεντρικό νευρικό σύστημα στη θωρακική έξοδο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η κατάσταση της υγείας του 49χρονου είναι σταθερή.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή