Ρόκα: «Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, λάθος όμως τα δύο πέναλτι»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα αναγνώρισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος του Πλατανιά και κέρδισε δίκαια, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε ταυτόχρονα παράπονα για τη διαιτησία υποστηρίζοντας πως δεν θα έπρεπε να υποδειχθούν τα δύο πέναλτι υπέρ των «πράσινων» από τον Ζαχαριάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Κρητικών:

“Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και συγχαρητήρια για την εμφάνιση γιατί ήταν πολύ καλύτερος από μας στην κυκλοφορία και στις φάσεις. Το λένε και τα στατιστικά και γι’ αυτό κέρδισε δίκαια. Παρ’ όλα αυτά, άκουσα ότι και τα δύο πέναλτι δεν ήταν, ειδικότερα το τελευταίο ενώ στο πρώτο προηγήθηκε χέρι από τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν μπορεί να σβήσει την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός.

Εμείς, σε άλλα παιχνίδια παίξαμε πολύ καλύτερα, όπου κρατούσαμε τη μπάλα και δημιουργούσαμε φάσεις. Σε αυτό το ματς είχαμε σκοπό να παίξουμε και να μην στηριχθούμε μόνο στην κόντρα επίθεση, αλλά η πρώτη μας έγνοια ήταν να μη δεχτούμε πρώτοι γκολ, να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και από εκεί και πέρα να κερδίσουμε έτσι κάποιο βαθμό”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή