Σάλος στην Αγγλία, ποδοσφαιρικός σύλλογος φέρεται να έλαβε δάνειο από τον Μπιν Λάντεν!

Print Friendly, PDF & Email

«Λαβράκι» φαίνεται να έφερε στο φως της δημοσιότητας η δικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα οικονομικά στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Κέβιν ΜακΚέιμπ και ο πρίγκιπας Αμπντουλάχ μπιν Μοσάντ Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ βρίσκονται σε διαμάχη, αναφορικά με τον έλεγχο του συλλόγου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μέλους της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, ο ΜακΚέιμπ έλαβε κοντά στα 3 εκατομμύρια λίρες (δηλαδή λίγο πιο κάτω από 4 εκατ. ευρώ) από από την «Project Delta», εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια του Οσάμα μπιν Λάντεν, του άλλοτε αρχηγού της Αλ Κάιντα, ο οποίος σκοτώθηκε το 2011.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αμπντουλάχ και σύμφωνα με την Daily Telegraph, η πλευρά του Άγγλου επιχειρηματία γνώριζε ότι τα χρήματα προέρχονταν από την οικογένεια του Μπιν Λάντεν, ο οποίος ήταν ο ιθύνων νους του τρομοκρατικού χτυπήματος στους δίδυμους πύργους, τον Σεπτέμβριο του 2011. Η δίκη συνεχίζεται, λίγες μέρες μετά την άνοδο της Σέφιλντ στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή