Σάλος στη Βραζιλία με αβυσσαλέο ντεκολτέ πολιτικού

Print Friendly, PDF & Email

H Ana Paula da Silva μαγνήτισε τα βλέμματα στην πρώτη σύγκλιση της Νομοθετικής Συνέλευσης της πολιτείας Σάντα Καταρίνα, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.

Η αντισυμβατική Da Silva, γνωστή και ως Paulinha είχε υπηρετήσει για δύο θητείες ως δήμαρχος και πολλοί την θεωρούν ως το «ανερχόμενο» αστέρι» της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Ωστόσο, η στυλιστική της επιλογή δίχασε. Κάποιοι έσπευσαν να κρίνουν ως ακατάλληλο και μη ενδεδειγμένο το ένδυμά της σχετικά με την περίσταση, ενώ κάποιοι δεν βρήκαν τίποτα υπερβολικό στην επιλογή της.

Η εκρηκτική εμφάνιση της πολιτικού προκάλεσε σάλο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση της Da Silva. Φυσικά, δεν έλειψαν τα ακραίες τοποθετήσεις των χρηστών με χυδαίους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο της πολιτικού, με πολλούς να ζητούν ακόμη και την παραίτησή της.

Η πολιτικός ωστόσο, δε δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια αναφορικά με την εμφάνισή της και τα σχόλια που πυροδοτήθηκαν από αυτή. Η ίδια αποκάλυψε πως συνεργάτες της συγκέντρωσαν τις πιο ακραίες και προσβλητικές αναρτήσεις που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μάλιστα τόνισε ότι μερικές περιέχουν ακόμη και απειλές προς την ίδια. Μάλιστα, η αστυνομία έχει αναλάβει την έρευνα για την ταυτότητα όσων την απειλούν με βίαιες πράξεις.

Η ίδια μάλιστα έσπευσε να υπερασπιστεί την επιλογή της, αναφέροντας: «Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης», είπε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή