Σαββίδης: «Μάλλον υπήρξε πρόκληση, θα επιστρέψω στο γήπεδο μόνο στη νέα Τούμπα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ για τις καταγγελίες Ρώσων απεσταλμένων στην Τούμπα, ότι δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είμαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και μόλις πριν μια ώρα προσγειώθηκα ξανά. Μου έστειλαν μια ενημέρωση για μια ένταση, αλλά δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά σας υπόσχομαι πως θα το ερευνήσω. Για αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έκαναν επίθεση σε δημοσιογράφους. Προφανώς θα υπήρξε κάποια πρόκληση. Οι Έλληνες στη βόρεια Ελλάδα αγαπάνε τους Ρώσους περισσότερο και από ό,τι τους αγαπάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι».

Για το πότε θα επιστρέψει στην Τούμπα: «Έχω δώσει το λόγο μου στον εαυτό μου πως δεν θα πάω στο γήπεδο. Κι αυτό θα ισχύσει μέχρι ο ΠΑΟΚ να έχει καινούριο γήπεδο. Φυσικά και θα είμαι στη ρεβάνς της Μόσχας, για να είμαι δίπλα στην ομάδα μου».

Όσο για το χθεσινό 3-2; «Μιλάμε για τη Σπαρτάκ, οπότε πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις για τον επαναληπτικό. Αλλά-επαναλαμβάνω-πως αν λάβουμε υπόψη τη δυναμικότητα της Σπαρτάκ, είμαστε ικανοποιημένοι με το σκορ του πρώτου αγώνα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή