Σγουρής: “Δύσκολα θα ξεκινήσουν SL2 και FL, συμφωνώ με Κούγια για την αναδιάρθρωση”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της Τρίγλιας Σταύρος Σγουρής φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στα σενάρια αναδιάρθρωσης αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της Football League.

Για το αν θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα και την αναδιάρθρωση:

«Κατ’αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Αλέξη Κούγια για την προσφορά των μασκών που έκανε στην συνοικία των Ρομά στην Λάρισα και όχι μόνο, αλλά και για άλλα πολλά που εμείς τυχαίνει να μην γνωρίζουμε. Να πω ότι πάντα ο Αλέξης Κούγιας ότι λέει έχει μια βάση και το λέει, δεν τα λέει στον αέρα. Πιστεύω ότι η Super League 1 μπορεί να ξεκινήσει, νομίζω όμως ότι είναι ανέφικτο, πιστεύω εγώ, να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League. Και ο λόγος είναι από την στιγμή που επίκειται κατ’ εμένα αναδιάρθρωση, νομίζω ότι τα έχουμε πει και off the record μαζί σε κάποια στιγμή, η άποψη μου ήταν αυτή, ότι δύσκολα θα ξεκινήσουν αυτά τα πρωταθλήματα και βέβαια από την στιγμή που δεν θα ξεκινήσουν δεν θα τελειώσουν και ποτέ, γιατί υπάρχει αυτό που ακούγεται για την περίπτωση της αναδιάρθρωσης. Και εγώ πιστεύω ότι θα γίνει, εδώ συμφωνώ με τον Αλέξη τον Κούγια, δεν έχω κάπου να διαφωνήσω γιατί σας είπα ότι ξέρει τι λέει και πότε το λέει,το πιο σημαντικό».

Για το φετινό πρωτάθλημα της FL: «Φέτος το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έχουμε ζήσει σε μικρότερες κατηγορίες, πέρα από την Super League 1 και ήταν πραγματικά τιμή μας που εμείς προσωπικά αγωνιστήκαμε σ’ αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο βγάλαμε ασπροπρόσωποι, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ομάδα μας κινδυνεύει να πέσει.

Πιστεύω ότι δεν ήταν η θέση της αυτή, μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, γίνανε και κάποια λάθη αλλά τέλος πάντων η Τρίγλια σήμερα και η Χαλκιδική γενικότερα είναι υπερήφανη που πρωταγωνίστησε που έπαιξε σ’ αυτό το πρωτάθλημα το οποίο ήταν από τα καλύτερα, δεν μιλάω καν για την Super League 2… μου θύμισε το πρωτάθλημα πριν 14 χρόνια του Βορρά και του Νότου στην Β’ Εθνική, ήταν τότε πολύ καλά τα πρωταθλήματα και αν θυμάσαι τότε οι ομάδες είχαν πολύ μικρή βαθμολογική διαφορά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αυτό μου θύμισε το φετινό πρωτάθλημα και επαναλαμβάνω ότι είμαστε υπερήφανοι που παίξαμε σ’ αυτό το πρωτάθλημα. Και να πω και κάτι ακόμα σε ότι αφορά το θέμα για τις ομάδες της Football League, εάν έχεις προσέξει, σε όλες της δημοσιεύσεις υπήρχαν φιλοφρονήσεις από την κάθε ομάδα, η μία ευχαριστούσε την άλλη, αυτό το πράγμα δεν το βλέπεις εύκολα ανεξάρτητα βέβαια από κάποια μεμονωμένα περιστατικά που υπήρχαν, για τα οποία δεν έφταιγαν οι παράγοντες των ομάδων και δεν απηχούν την συνολική εικόνα της διοργάνωσης που ήταν η καλύτερη που έχει διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στην ουρά και στην κορυφή.

Για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ3: Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι η Τρίγλια φέτος αδικήθηκε, δεν ξέρω εάν οφείλεται αυτό στην Football League ή στην Ε.Ρ.Τ 3, γιατί από την Ε.Ρ.Α ΣΠΟΡ δεν έχουμε κανένα παράπονο. Γιατί δεν μεταδόθηκε ζωντανά κανένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, το μόνο που μεταδόθηκε ζωντανά τηλεοπτικά ένα μόνο παιχνίδι και αυτό στον Βόλο με τον Ολυμπιακό. Αυτό το γεγονός εμένα με λυπεί, γιατί όταν παίζαμε στην Τρίγλια με τον Ιωνικό και η ομάδα μας πέτυχε μια μεγάλη νίκη η Ε.Ρ.Τ 3 έδειξε το παιχνίδι Καβάλας – Νίκης Βόλου, δηλαδή τον πέμπτο με τον έκτο και δεν έδειξε τον τελευταίο έστω, αλλά που καιγόταν βαθμολογικά, απέναντι στον δεύτερο ο οποίος είχε επίσης τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή