«Σεβασμό στον ΠΑΟ, αν πάρουμε παίκτες από αυτόν, μόνο με προσφορά»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ήταν κάθετος στην άποψή του ότι ο Δικέφαλος ακόμη κι αν ενδιαφερθεί για την απόκτηση παίκτη του Παναθηναϊκού, δεν θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την οικονομική κατάσταση των «πράσινων» και τυχόν προσφυγές από ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» αλλά θα καταθέσει κανονικά πρόταση.

Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ ερευνά την αγορά για αριστερό μπακ και μέσα στους υποψήφιους στόχους ήταν και ο Νίκλας Χουλτ. Σε μεταγραφική σύσκεψη λοιπόν που έγινε στο Μακεδονία Παλλάς και παραβρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως αν τελικά ο Δικέφαλος κινηθεί για την απόκτηση του Σουηδού αμυντικού θα το κάνει κανονικά με πρόταση και όχι επωφελούμενος την προσφυγή που έχει καταθέσει ο παίκτης.

«Την δύσκολη φάση που περνάει σήμερα ο Παναθηναϊκός, εμείς δεν θα την εκμεταλλευτούμε και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό. Παρότι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, αν προτεραιότητά μας είναι να αποκτήσουμε κάποιον από αυτούς, θα το κάνουμε καταθέτοντας προσφορά», τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Πάντως στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν τελικά να κινηθούν για την απόκτηση του Ασεβέδο από την Σαχτάρ καθώς εκτιμούν ότι ο Βραζιλιάνος μπακ έχει καλύτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τον άσο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή