Σεμινάρια διαιτησίας: Φωτορεπορτάζ και βραβεύσεις στα μέλη της ΚΕΔ και στον Φούσεκ

Print Friendly, PDF & Email

Την Παρασκευή(16/8) πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης στην αίθουσα του ξενοδοχείου με τον σεβασμιότατο Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Άρη Τασιό, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργο Παπαντζίμα, τον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα και τον σύμβουλο της Fifa και της Uefa στην ΕΠΟ Πετρ Φούσεκ να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό.

Παράλληλα ξεκίνησε και το σεμινάριο διαιτησίας παρατηρητών διαιτησίας 1ης κατηγορίας(16-18 Αυγούστου).

Στην πόλη μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται η “αφρόκρεμα” της Ελληνικής διαιτησίας(Διαιτητές, βοηθοί διαιτητές, παρατηρητές διαιτησίας και μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ), ενώ το διάστημα 28 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει στην πόλη μας το αντίστοιχο σεμινάριο για τους αξιωματούχους 2ης κατηγορίας.

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας μέσω των: Γιώργου Παπαντζίμα(Πρόεδρος), Νίκου Δροσίνη(Α΄ Αντιπρόεδρος), Γιάννη Καλύβα(Πρόεδρος Ε/Δ) και Δημήτρη Αντωνίου(Ενωσιακός προπονητής και γυμναστής) βράβευσε τιμής ένεκεν τους: Van Der Roest Mike(Ειδικός του Var), Leif Linberg (Μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ), Juan Antonio Fernandez Marin(Αναπληρωτής Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ), Vitor De Melo Pereira(Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ) και Petr Fousek(Σύμβουλος διαιτησίας της Fifa και της Uefa στην ΕΠΟ).

Ακολουθεί το φωτορεπορταζ του evrytaniasport.blogspot.com από την εκδήλωση:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή