Μπέος: ”Σε άλλες εποχές όταν συναντούσα τον Κούγια γινόταν πόλεμος”

Print Friendly, PDF & Email

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα συζήτησε με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, στο πρόσφατο παιχνίδι του Βόλου με την ΑΕΛ, τοποθετήθηκε ακόμα και για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την υπογραφή μνημονίου κυβέρνησης και UEFA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε άλλες εποχές όταν συναντούσα τον Κούγια γινόταν πόλεμος, τώρα που τον είδα στο Πανθεσσαλικό προσπάθησα να του πω με ήρεμο τρόπο δεν γίνεται να βγαίνεις και να λες μ@λ@κίες και να θίγεις ανθρώπους. Είμαι πατέρας πέντε παιδιών και του είπα δεν ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα; Μου ζήτησε όμως συγγνώμη. Έχει μότο ο Αλέκος με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Δεν ξέρω τι έχει ο Σαββίδης, τον Βόλο δεν τον έχει πάντως κανένας. Ο Βόλος είναι πρότυπο μοντέλου πολυμετοχικότητας κι αυτό το αντιγράψαμε από τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν. Προσπάθησε να το κάνει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είχε πάνω από 200 μετόχους, εγώ έχω τις λιγότερες 50».

Για τα δρακόντεια μέτρα στο ντέρμπι και τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ποδόσφαιρο παίζουμε, δεν έχουμε πόλεμο. Δεν μπορείτε να διοργανώσετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου; Καίγεται το ποδόσφαιρο και ο Γραμμένος δεν βγαίνει μπροστά; Τέτοια άνθρωποι δεν χρειάζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλει άτομα που θα μπορέσουν να κάνουν ομελέτα και να σπάσουν αυγά. Όλοι περιμένουν τι θα πουν οι Μαρινάκης, Σαββίδης και Μελισσανίδης. Aφήστε αν είναι τους τρεις μεγάλους να παίξουν μόνοι τους».

Για την υπογραφή του μνημονίου κυβέρνησης και UEFA:

«Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Θέλει ο Μητσοτάκης να φτιάξει το ποδόσφαιρο αλλά με ποιους; Αν μου δινόταν η ευκαιρία να το φτιάξω θα το έκανα σ΄ ένα μήνα. Εγώ θα τους απειλούσα τους τρεις ότι θα μείνουν εκτός Ευρώπης και τώρα σε λίγο θα βγαίνουν μόνο δυο. Η πρότασή τους είναι να πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός».

Πηγή: metropolis

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή