Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκτός αποστολής ο Καπίνο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Τορίνο για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους την Τετάρτη και από αυτήν όπως αναμενόταν έμεινε εκτός ο Στέφανο Καπίνο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας πληρώνει την απόδοσή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου ο πορτιέρο του Ολυμπιακού υπέπεσε και σε πειθαρχικό παράπτωμα, ωστόσο από τους «ερυθρόλευκους» διαψεύδεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι ο Καπίνο υποβιβάστηκε στη Κ-20 για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αν δηλαδή αυτή η απόφαση ελήφθη εν θερμώ και αποτελεί ουσιαστικά ένα «καμπανάκι» για τον διεθνή τερματοφύλακα, ή θα δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις για την παραχώρησή του.

Σε κάθε περίπτωση ο Καπίνο είναι δεδομένο πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Κατόπιν τούτων ο Ολυμπιακός θα πάει στην Ιταλία με τερματοφύλακες τους Προτό και Χουτεσιώτη. Από εκεί και πέρα έμειναν εκτός οι τραυματίες Ανδρούτσος, Βούκοβιτς, ενώ αντίθετα μπήκε για πρώτη φορά φέτος ο Αλμπέρτο Μποτία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στην 4η θητεία του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο:

Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή