Νέο αδιέξοδο στη Super League, στον “αέρα” το πρωτάθλημα και τα τηλεοπτικά!

Print Friendly, PDF & Email

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν για μία ακόμα φορά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων της Super League αναφορικά με τη σχέση του συνεταιρισμού με τη ΝΟVΑ, στο διοικητικό συμβούλιο που λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (24/7), αλλά κατόπιν, στη ΓΣ, που ακολούθησε και στο θέμα της μείωσης των ομάδων και τη διεξαγωγής των play – offs.

Aποφασίστηκε το ΔΣ και η ΓΣ να συνεχιστούν την Παρασκευή 28/7 ώστε να υπάρξει μια ακόμα ευκαιρία, να βρεθεί λύση, την τελευταία στιγμή.

Kάνοντας στροφή σε όσα ίσχυαν την περασμένη εβδομάδα, το ΔΣ της Super League αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της NOVA για μείωση του συμβολαίου της τάξης του 18%.

Όσον αφορά στην προκήρυξη του πρωταθλήματος η πρόταση για μείωση των ομάδων από 16 σε 14 δεν συγκέντρωσε τις απαιτούμενες ψήφους για να εγκριθεί, ενώ διαφωνία προέκυψε και σχετικά με το θέμα της διεξαγωγής τους αμέσως επόμενου πρωταθλήματος χωρίς play-offs.

Mε βάση τα παραπάνω το μπαλάκι περνάει στην πλευρά της NOVA και εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει καταγγελία της σύμβασης και οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στα δικαστήρια με ότι αυτό συνεπάγεται για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στην εμπλοκή της ΕΡΤ, οι “μικρομεσαίες” ΠΑΕ ζήτησαν εγγυήσεις, τις οποίες οι “μεγάλες”, πέραν από κάποιες προφορικές δεσμεύσεις δεν είχαν να δώσουν.

Τέλος σχετικά με τη διεξαγωγή play-offs στο τραπέζι έπεσαν τρεις προτάσεις. Η πρώτη να διεξαχθούν play-offs με τη μορφή που έχουν έως σήμερα. Η δεύτερη να γίνουν για τις θέσεις 1-4 και η τρίτη να μην γίνουν καθόλου.

Μπρος στο αδιέξοδο αποφασίστηκε η διακοπή της ΓΣ και η συνέχισή της την Παρασκευή 28/7.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή