Σε αναβρασμό η “Θύρα 13”, ανακοινώσεις συνδέσμων με αφορμή επεισόδιο

Print Friendly, PDF & Email

Μπαράζ ανακοινώσεων από συνδέσμους της Θύρας 13, με αφορμή επεισόδιο που έγινε στον αγώνα με τον Ατρόμητο μεταξύ οργανωμένων και ατόμων που εκτελούν χρέη σεκιούριτι.

Διαβάστε τι αναφέρουν:

  • ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ UNDERGROUND 1994

“Μετά από τόσα περιστατικά που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια με συγκεκριμένους ανθρώπους (υπαλλήλους) το ποτήρι ξεχείλισε σήμερα. Σαν οπαδοί και παιδιά της Θύρας 13 μεγαλώσαμε με κάποια πρότυπα, που προς τιμήν τους είναι ακόμα εδώ και δείχνουν στους μικρότερους τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός αφιλοκερδώς και να νοιάζεσαι για το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στα οποία δεν μπορεί ο καθένας να τους κάνει μαφιόζικες επιθέσεις. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗ προς κανέναν Παναθηναϊκό απο αυτούς! Εμείς λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους δεν τους θεωρούμε ούτε συνοπαδους μας, ούτε αδέρφια μας και δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε μαζί τους. Από αυτή λοιπόν τη στιγμή και μέχρι να φύγουν αυτοί από τον Παναθηναϊκό εμείς βαδίζουμε στον δικό μας δρόμο.

ΥΓ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ 13”

  • West Block Θ.13 

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
Όλοι βλέπουν, όλοι ξέρουν, κανείς δε μιλάει. ΩΣ ΕΔΩ. Καλούμε την αληθινή Θύρα 13 και τον αγνό κόσμο του Παναθηναϊκού να μας ακολουθήσει στην αποχή από το γηπεδο, όσο σε αυτό δουλεύουν αυτοί που τόσα χρόνια βαράνε, μαχαιρώνουν και πυροβολούν Παναθηναϊκούς.

ΥΓ. Λευτεριά στη 13.”

  • Θύρα 13 Επαρχίας – Ευρώπης – Κύπρου“Όπως μεγαλώσαμε με είδωλα στα γήπεδα σαν τον Σαραβάκο που μας έκαναν Παναθηναικούς, έτσι μεγαλώσαμε και με κάποιους γίγαντες ως πρότυπα στην κερκίδα, τους συνδέσμους και τους δρόμους, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΥΡΑ 13. Γίγαντες που έκαναν τη Θύρα 13 αυτό που είναι σήμερα. Παιδιά που αφιέρωσαν μία ζωή στο πιο αντρίκειο και μάγκικο οπαδικό κίνημα. Παιδιά που ζουν για τον Παναθηναικό και δεν ζουν από αυτόν όπως εσείς.

Αυτά τα παιδιά θα τα σέβεστε και όταν τα κοιτάτε, θα σκύβετε το κεφάλι κάτω, γιατί είστε νάνοι μπροστά τους.

Θύρα 13 θα πει υπερηφάνεια. Θύρα 13 θα πει αντίσταση. Θύρα 13 θα πει να μη συμβιβαζόμαστε. Θύρα 13 θα πει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και αδιαπραγμάτευτη αφοσίωση στον Παναθηναικό.Aυτα τα ιδεώδη δε τα εκπροσωπείτε.

ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ Η ΘΥΡΑ 13 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13.
Y.Γ Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή