Σε απολογία το Τσιλιβή για παρατυπίες σε δελτία παικτών, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Print Friendly, PDF & Email

Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ΕΠΟ κλήθηκαν ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβή, η Αθλητική Ένωση Καλαμακίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας αλλά και υπάλληλος της ΕΠΣ Ζακύνθου για περιπτώσεις που αφορούν σε παρατυπίες σε τρία δελτία ποδοσφαιριστών (Papa Kostaq, Μάριου Μαρούδα, Ελέζι).

Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη περίπτωση εκεί όπου ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος επί της ουσίας δεν υπάρχει στο δυναμικό της ομάδας αλλά κατείχε θέση ξένου, πήρε μεταγραφή για να αδειάσει η θέση σε ομάδα που είναι άνεργη εδώ και 3 χρόνια από το πρωτάθλημα στην ΑΕ Καλαμακίου!

Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι ο σύλλογος δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και στο τέλος θα δικαιωθεί αφού υποστηρίζουν πως το λάθος δεν είναι δικό τους αλλά του υπαλλήλου της ΕΠΣ Ζακύνθου που χειρίστηκε αυτές τις τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Την υπεράσπιση των “κόκκινων” έχει αναλάβει ο έγκριτος νομικός Χάρης Γρηγορίου που είναι γνώστης των ποδοσφαιρικών θεμάτων στην ΕΠΟ. Ο ΑΟ Τσιλιβή προς το παρόν κρατά στάση αναμονής, η διοίκηση της ομάδας δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση και κοιτάζει να δει πως θα ξεμπλέξει από αυτές τις υποθέσεις που έχουν βάλει σε κίνδυνο τον σύλλογο.

Εν τω μεταξύ η “καυτή πατάτα” έχει πέσει στα χέρια του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ζακύνθου που έχει αναλάβει εδώ και μια εβδομάδα της τύχες της Ενωσης. Τόσο ο πρόεδρος Γιάννης Φιλιπποπολίτης όσο και τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα για τις ραγδαίες εξελίξεις, ούτε από τον υπάλληλο της Ένωσης ούτε από τον ΑΟ Τσιλιβή.

Το θέμα είναι σοβαρό και αν αποδειχτεί πράγματι πως έχουν γίνει παρατυπίες τότε η ομάδα του Τσιλιβί κινδυνεύει με βαριά τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, που ανατρέπει τα δεδομένα στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: ioniansports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή