Σε δίκη παραπέμπονται δύο άτομα για την υπόθεση των “κοριών” στην ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Δύο άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο για την υπόθεση των κοριών στην ΕΠΟ. Πρόκειται για τον τεχνικό ασφαλεία Π.Λ. και τον υπεύθυνος ασφαλείας της ομοσπονδίας Ν.Π., σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento, έπειτα από την καταγγελία που έιχε γίνει το 2017 επί διοίκησης Ι. Δρόσου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα: “Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών παρέπεμψε ενώπιον του ακροατηρίου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών τους κατηγορουμένους “1 ) Π.Λ. και 2) Ν.Π. για να δικαστούν ως υπαίτιοι του ότι στον Αγιο Κοσμά Αττικής και κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη του έτους 20 1 5 μέχρι τις 3 1 Μαρτίου του 20 1 7, ενεργώντας με κοινό δόλο και από κοινού και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, αθέμιτα παρακολουθούσαν με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωσαν υλικό φορέα με προφορικές συνομιλίες μεταξύ τρίτων, που δεν διεξήχθησαν δημόσια και ειδικότερα, ο πρώτος ως τεχνικός ασφαλείας της ΕΠΟ, ο δεύτερος ως υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΠΟ, εγκατέστησαν και έθεσαν σε λειτουργία κρυφό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας και ήχου ….”

Με το βούλευμα απαλλάσσονται από κάθε κατηγορία ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκης, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Παυσανίας Παπανικολάου, στους οποίους αρχικά είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, καθώς και πέντε ακόμη άτομα που είχαν σχέση με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή