Ποιοι κόπηκαν στα τεστ διαιτητών που έγιναν, παρουσία Περέιρα, στη Θεσσαλονίκη

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του νέου επικεφαλής, Βίτορ Περέιρα, και των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα και Βασάρα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η πρώτη ημέρα των αγωνιστικών δοκιμασιών διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League και Football League

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατάφεραν να βγάλουν τα τεστ ο διαιτητής Super League, Γκράνας (Θράκης) οι βοηθοί διαιτητές Super League Χαρίσης (Γρεβενών) και Καραϊσαρίδης (Πιερίας).

Το ίδιο συνέβη και με τους διαιτητές της Football League Tεβεκέλη, Λιμπούδη και Αγγελάκη (Μακεδονίας) και Δραγάτη (Χαλκιδικής).

Από τους διαιτητές της Super League πέρασαν τα τεστ οι Κομίνης, Μήτσιος, Κύζας, Μάνταλος, Φωτιάδης, Κιοτζένης, Καραντώνης, Πουλημάς, Ζαχαριάδης και Παπαδόπουλος.

Ο Θάνος δεν έτρεξε επειδή δήλωσε τραυματίας.

Στα τεστ που άρχισαν σήμερα στην Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα, ο Περέιρα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τη φυσική κατάσταση και τις αγωνιστικές δυνατότητες των υποψήφιων διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης και 2ης Κατηγορίας.

Τα τεστ της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη σε ό,τι αφορά την Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 4-6 Αυγούστου στη Νέα Ιωνία.

Στη διαδικασία προεπιλογής μετέχουν συνολικά 110 διαιτητές και 190 βοηθοί διαιτητές.

Ο Πορτογάλος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας είχε τις πρώτες επαφές με τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ κ. Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα, όπως και με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης διαιτησίας Κύρο Βασσάρα. Σκοπός αυτής της πρώτης συνεργασίας όλων των αρμοδίων είναι να εκπονηθεί το πλάνο δράσης υπό την καθοδήγησή του κ. Περέιρα με στόχο την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή