Σε συναγερμό η αστυνομία για τον τελικό χάντμπολ, Ολυμπιακός – ΑΕΚ, στην Πάτρα

Print Friendly, PDF & Email

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα η αστυνομία για την περιφρούρηση του τελικού Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που θα θα γίνει στις 16/3 στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφρίές οπαδοί και των δύο ομάδων από την Αθήνα αναμένεται να φτάσουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, µε τους αστυνομικούς να εκπονούν σχέδιο προκειμένου οι δύο πλευρές να µην έρθουν σε επαφή ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά ούτε και κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Πάντως, μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλεία, από την ομοσπονδία χάντμπολ ανακοινώθηκαν τα εξής, όσον αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων:

Ο τελικός θα είναι αγώνας Ειδικής Διαχείρισης και δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τους Θεατές.
-Θα εκδοθούν από την ΟΧΕ συνολικά τετρακόσιες δεκαπέντε (415) ονομαστικές προσκλήσεις.
Εκ των οποίων θα δοθούν:
-τριάντα (30) ονομαστικές προσκλήσεις κόκκινου χρώματος στον Ολυμπιακό ΣΦΠ.
-τριάντα (30) ονομαστικές προσκλήσεις κίτρινου χρώματος στην ΑΕΚ.
-τριακόσιες πενήντα πέντε (355) ονομαστικές προσκλήσεις μπλε χρώματος, σε επισήμους (πρωτόκολλο Πάτρας), χορηγούς, αθλητές και αθλήτριες, στελέχη των σωματείων Χάντμπολ της Πάτρας.
Οι ομάδες καθώς και η ΟΧΕ υποχρεούνται έως την Πέμπτη 14/3/2019 να έχουν αποστείλει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, τις λίστες με τα ονόματα των θεατών και τους αριθμούς των αστυνομικών ταυτοτήτων τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή