Σε τεντωμένο σχοινί

Print Friendly, PDF & Email

Η συζήτηση στο working group της FIFA θα είναι κρίσιμη, αλλά ίσως όχι καθοριστική. Το πάρκο, υπό τη νέα διεύθυνση, πληρώνει τα «σπασμένα», όχι μόνο το δικαιολογημένου θορύβου που σηκώθηκε από τα τελευταία γεγονότα, αλλά κυρίως από την εξάντληση των «απ’ έξω», από την σχεδόν τριετή ενασχόλησή τους με το «ελληνικό πρόβλημα».

Πίστευαν, ότι η μετάβαση, από το παλιό και παρηκμασμένο και στοιχεία διαφθοράς παραγοντικό προσωπικό που είχε αποκτήσει τα χαρακτηριστικά καθεστώτος, σε νέα εποχή με άφθαρτα πρόσωπα, θα έλυνε τα προβλήματα και θα βελτίωνε την εικόνα.

Όμως ο από τη μία πλευρά συστηματικός πόλεμος από αυτούς που έχασαν την εξουσία και τον έλεγχο του συστήματος και από την άλλη τα τραγικά λάθη από αυτούς που στηρίζουν τη νέα κατάσταση, έφεραν την διοίκηση σε θέση απολογούμενου και τους «απ’ έξω» σε θέση ισχύος να κραδαίνουν την απειλή του Grexit ακόμα κι αν οι λόγοι που επικαλούνται δεν προβλέπονται στους κανονισμούς τους, αφού ούτε κρατική παρέμβαση υπάρχει, ούτε παραβίαση του καταστατικού, ούτε μη εφαρμογή κανονισμών…

Κουίζ (για λίγους): Ποιόν αγώνα που έγινε το τελευταίο δεκαήμερο παρακολούθησε άνθρωπος της Sportradar και γιατί;

Yγ. Διάγουμε περίοδο πολυπλοκότητας, μετασχηματισμών, ρήξεων, νέων διαύλων και εκπόνησης σχεδίων για την αλλαγή του «μείγματος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή