Αρχική Plus Σημαιοφορίδης: «Καμία σχέση με τον Γραμμένο, φαντασιώσεις οι ισχυρισμοί του Κούγια»

Σημαιοφορίδης: «Καμία σχέση με τον Γραμμένο, φαντασιώσεις οι ισχυρισμοί του Κούγια»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν νομικός, Λάκης Σημαιοφορίδης μίλησε στο Metrosport 95,5 και χαρακτήρισε φαντασιώσεις του ισχυρισμού του Αλέξη Κούγια ότι μετά την εκλογή του κ. Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ, άρχισε να αναλαμβάνει σημαντικές υποθέσεις ο Σημαιοφορίδης.

Η θέση του Αλέξη Κούγια: «Κατά σύμπτωση από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος ο κ. Γραμμένος, εμφανίστηκε σε πολύ σημαντικές υποθέσεις ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Και στη δική μας με τον Αναστασιάδη, που η Επιτροπή Εφέσεων ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση. Τώρα βρήκαν και μια νέα φόρμουλα. Επιδικάζουν 30 χιλιάδες ευρώ για υποθέσεις παικτών ελευθέρων που πήραν επαγγελματικές ομάδες με συναίνεση ερασιτεχνικών σωματείων. Παιδιών που δεν έπαιξαν ούτε σε ομάδες Κ20. Και σε αυτές τις υποθέσεις εμπλέκεται ο κ. Σημαιοφορίδης».

Η απάντηση του Λάκη Σημαιοφορίδη: «Με τον Γραμμένο γνωριζόμαστε, είμαστε συνάδελφοι. Από τότε που ανέλαβε πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησα μαζί του μια φορά προσωπικά και άλλες δύο στο τηλέφωνο για θέματα που δεν αφορούν την ΕΠΟ. Σε ό,τι αφορά τον Αναστασιάδη, δεν ήμουν αυτός που ανέλαβε την έφεση. Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά ο κ. Κώστας Ταχτσίδης, προσωπικός φίλος του Άγγελου Αναστασιάδη. Αυτός έκρινε ότι έπρεπε να ασχοληθώ κι εγώ και να τη χειριστούμε μαζί. Όλες αυτές οι φαντασιώσεις του Κούγια δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανείς Γραμμένος. Για τις υποθέσεις των ομάδων που ανέφερε, τις αποφάσεις τις πήραν αρεοπαγίτες, αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου. Αν έχω εγώ τη δύναμη να τους επηρεάζω, τότε έχω μεγάλη δύναμη φαίνεται».

Exit mobile version