”Σημαντικό κομμάτι στο σημερινό παιχνίδι ήταν οι αποφάσεις του διαιτητή”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μίλαν Ράσταβατς εμφανίστηκε στεναχωρημένος στην συνέντευξη τύπου από την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά κυρίως με τον σοβαρό τραυματισμό του Καπίγια, ενώ υποστήριξε και ότι ”σημαντικό κομμάτι στο σημερινό παιχνίδι ήταν οι αποφάσεις του διαιτητή”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα:

«Είμαστε λυπημένοι που δεν πήραμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως χάσαμε έναν τόσο καλό παίκτη όπως ο Καπίγια. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να προηγηθούμε σε συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρίες με το σκορ στο 0-0 αλλά δεν καταφέραμε να προηγηθούμε.

Καταφέραμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα να κρατήσουμε τον Ατρόμητο μακριά από την εστία μας κι ένα σημαντικό κομμάτι στο σημερινό παιχνίδι ήταν οι αποφάσεις του διαιτητή. Δεν λέω πως έγιναν κάποια λάθη, γιατί δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, αλλά λέω πως όλες αυτές οι λεπτομέρειες ήταν πάντα για την μία πλευρά.

Δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας μου αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στα επόμενα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την βελτίωση της ομάδας του: «Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί βελτιωνόμαστε κι έχουμε ικανότητες να βελτιωθούμε περισσότερο και θα το δούμε στα επόμενα παιχνίδια. Είναι δύσκολο από την στιγμή που ήρθα στη μέση της σεζόν και πλέον έχουμε παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες, υπάρχουν όμως πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα το κάνουμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή