Σιωπητήριο στον ΟΣΦΠ λόγω της ισοπαλίας στο Περιστέρι και του… Τζήλου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός έφυγε με την ισοπαλία στο φινάλε από τον Ατρόμητο (2-2), με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» να έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Θανάση Τζήλο.

Μάλιστα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν υπήρξε κάποια δήλωση στη NOVA από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον Χρήστο Κόντη να δίνει το παρών για λίγο στη συνέντευξη Τύπου όπου και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον ρέφερι.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το ποδόσφαιρο. Βλέπετε τι γίνεται με τη διαιτησία. Δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά οι διαιτητές τους εμποδίζουν. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ», ήταν τα λόγια του υπηρεσιακού τεχνικού των Πειραιωτών.

Καταγγελία από τον ΟΣΦΠ για επίθεση οπαδών στον αναλυτή του

Επίθεση από φίλους του Ατρομήτου φέρεται να δέχτηκε ο αναλυτής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μαρτάκος.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι «ερυθρόλευκοι», υποστηρικτές της ομάδας του Περιστερίου χτύπησαν με γροθιές τον κ. Μαρτάκο, επειδή φορούσε διακριτικά του Ολυμπιακού, με την παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου να ηρεμεί τα πνεύματα.

Ρατσιστικά συνθήματα από οπαδούς του ΟΣΦΠ για τον Ουάρντα

Δέκτης ρατσιστικών συνθημάτων από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Περιστέρι έγινε ο Αμρ Ουάρντα.

Στο πρώτο ημίχρονο φίλοι των «ερυθρολεύκων» έκαναν ήχους μαϊμούς, ενώ φώναξαν και το εξής σύνθημα:  «Ουάρντα ζούμε στη ζούγκλα να σε δούμε».

Ο Αιγύπτιος μέσος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και τους κοιτούσε διαρκώς με αποτροπιασμό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή