Σκέψεις από Τζώρτζογλου να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Λύση στο… μυστήριο σχετικά με τις προθέσεις του Νίκου Τζώρτζογλου και τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ δίνει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νέας Κρήτη», καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει το χρίσμα στην Ομοσπονδία!

Η ομιλία του στην πρόσφατη γενική συνέλευση, που έκλεισε με τη φράση “μην νομίζετε ότι δεν θα υπάρχει άλλος υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ”, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον, με τον ίδιο έκτοτε να τηρεί σιγή ιχθύος.

Για όσους γνωρίζουν καλά τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, η σιωπή του επιβεβαιώνει τον μεγάλο προβληματισμό του για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, υπάρχουν τις τελευταίες ώρες σοβαρές διαρροές περί επικείμενης υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΕΠΟ! Οι άνθρωποι που είναι γύρω του, τον βλέπουν προβληματισμένο και σκεπτικό, καθώς το οξυδερκές παραγοντικό του μυαλό έχει εκτιμήσει την κατάσταση. Βλέπει ότι η πορεία των εξελίξεων οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε νέες μεγάλες περιπέτειες.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου είναι προβληματισμένος με τις δυνάμεις που επαγγέλλονται την εξυγίανση και το αν οι προθέσεις τους είναι πραγματικά αγνές και υγιείς, όπως τεχνηέντως προβάλλονται. Είναι προβληματισμένος με την εξάρτηση της πλευράς Γραμμένου απέναντι σε Ιβάν Σαββίδη και Κυβέρνηση, μια στάση υπόδουλη και χειραγωγημένη!

Η εκτίμηση μας για το Νίκο Τζώρτζογλου είναι η εξής: Σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά, να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να είναι στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ ο ανεξάρτητος τρίτος πόλος, με στόχο να συσπειρώσει όλες τις Ενώσεις που θέλουν ένα καθαρό και δίκαιο ποδόσφαιρο. Με στόχο να υπερασπίσει τη ρήτρα ανεξαρτησίας του αθλήματος, όπως είναι η φιλοσοφία του.

Οι επόμενες ώρες για τις τελικές αποφάσεις Τζώρτζογλου είναι κρίσιμες και καθοριστικές.

Πηγή: neakriti.gr

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή