Σκέψεις στις ομάδες της Super League 1 για περικοπές στα συμβόλαια ύψους 30%

Print Friendly, PDF & Email

Την Πέμπτη (2/4) ορίστηκε η τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Super League 1 με βασικό θέμα συζήτησης τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα και το αν τελικά είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Πέρα όμως από τη συζήτηση για το πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες σε αγωνιστική δράση, υπάρχει εύλογη ανησυχία και για τις οικονομικές επιπτώσεις που προκαλεί η κρίση του κορωνοϊού. Πάνω σε αυτό το θέμα έχουν γίνει πολλές πολλές διαβουλεύσεις κι έχουν κατατεθεί αρκετές προτάσεις διά περιφοράς τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τη “Sportday”, στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση για “ψαλίδι” κατά 30% σε όλα τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών στα πρότυπα αποφάσεων που έχουν πάρει μεγάλοι σύλλογοι στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο μέτρο φαίνεται πως θα αφορά τον Μάρτιο αλλά και το δίμηνο Απρίλιος-Μάιος όπου θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα συνεχιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος.

Στη Λίγκα βέβαια γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα προκύψουν αντιδράσεις από την πλευρά των ποδοσφαιριστών για αυτό δεν σκοπεύουν να περάσουν κάτι τέτοιο χωρίς συνεννόηση με τον ΠΣΑΠ, εκτιμώντας πως αν παρθεί κεντρικά μία απόφαση για περικοπή συμβολαίων στο τέλος μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή