Σκληρή ανακοίνωση των οργανωμένων του ΟΦΗ κατά των μετόχων

Print Friendly, PDF & Email

Μήνυμα προς τους μετόχους στέλνουν οι οργανωμένοι του ΟΦΗ μέσω ανακοίνωσης, ζητώντας τους ενόψει της ΓΣ την Τετάρτη (19/07) να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Οργή, αγανάκτηση αλλά και στενοχώρια ίσως να είναι τα συναισθήματα τα οποία διακατέχουν τους φιλάθλους μας μαθαίνοντας τις εξελίξεις στην ομάδα το τελευταίο 48ωρο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!

Εκείνη η περίφημη παρέα των 9 που θα μεγάλωνε αριθμητικά με κοινό σκοπό την επιστροφή της ομάδας μας στην ΣΟΥΠΕΡ Λιγκ, νοικοκυρεμένη, οργανωμένη, και χωρίς χρέη, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται μισό βήμα πριν τα τινάξουν όλα στον αέρα με την αδιαφορία της!

Κωμικοτραγικό γεγονός το να μην μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παικτών οι οποίοι περιμένουν τρείς – τέσσερις ημέρες σε ξενοδοχεία για ΝΑ υπογράψουν τα συμβόλαια τους!

«Μέτοχοι» – αμέτοχοι η στάση σας απέναντι στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ που αντιπροσωπεύει χιλιάδες κόσμο αλλά και ένα ολόκληρη νησί είναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!!

Δύο χρόνια πριν, διατυμπανίζατε και δηλώνατε με πάθος και απόλυτη σιγουριά ότι θα φέρετε την ομάδα ξανά βήμα βήμα εκεί που ανήκει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. Θυμάστε;

Πιστέψαμε στα λόγια σας και τις μεγάλες υποσχέσεις αφού θεωρήσαμε ότι εσείς οι επιφανείς και πετυχημένοι επιχειρηματικές του Ηρακλείου και της Κρήτης, πολύ πιθανόν να ήσασταν η τελευταία ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αποφασίσαμε να σας στηρίξουμε και να σας δώσουμε χρόνο που απόλυτα δικαιολογημένα θα χρειαζόσασταν. Δυστυχώς ξανά για εμάς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές βλέποντας την ιστορία να επιλαμβάνεται.

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και έφτασε η ώρα να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι εάν πρόθεση σας είναι να σταματήσετε την χρηματοδότηση της ομάδας, κάντε το!!!

Όμως αφού τηρήσετε τις υποσχέσεις και τιμήσετε τα λόγια σας προ διετίας δια την ύστατη στιγμή από «μέτοχοι» – αμέτοχοι σε μετόχους με καρύδια και καλύψτε τις οποίες οφειλές υπάρχουν και ανεβάστε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.  Όταν το πράξετε αυτό μπορείτε να πάτε στα εφτά καλά του Θεού, αφήνοντας την ομάδα να βρει τον δρόμο της. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο, είναι ΙΔΕΑ και οι ιδέες δεν πεθαίνουν!!!!

Εν όψει της Γ.Σ. της Τετάρτης σας προειδοποιούμε να μην βγείτε από την αίθουσα χωρίς να έχετε κάνει το αυτονόητο τηρώντας τις υποχρεώσεις σας. Θα μας βρείτε μπροστά σας και το Ηράκλειο είναι μικρό. Δεν κωλώσαμε και δεν μας σταμάτησε κανείς ποτέ στο παρελθόν. Ούτε και τώρα λοιπόν!

Τέλος, σαν σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών «Snakes 4 Heraklion Club» απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο της ομάδας και τον καλούμε να μείνει σε εγρήγορση και ενεργός στις εξελίξεις επιστρέφοντας τη νέα χρονιά στην φυσική του θέση στο «Γεντί Κουλέ» υποστηρίζοντας έμπρακτα και ενεργά το σήμα, την ιδέα, το πληγωμένο καμάρι και αφεντικό της Κρήτης!!! Τον ΟΦΗ!!!

Εμείς θα τον κρατήσουμε ζωντανό!!!!

Υ.Γ. «Με οποιοδήποτε κόστος»!! Θυμάστε;

«Snakes 4 Heraklion Club»»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή