Σκληρή κριτική κατά FIFA, UEFA και ΠΔΕ από Ποζίδη, Τζανόπουλο και Καρρά

Print Friendly, PDF & Email

Σκληρή κριτική για την διαρκώς εντεινόμενη παρέμβαση από τις FIFA/UEFA στην ΕΠΟ έγινε από το βήμα της ΓΣ της Ομοσπονδίας, από τους προέδρους των ΕΠΣ Κέρκυρας, Δυτικής Αττικής και Λακωνίας.

Μεταξύ άλλων, είπαν:

Ποζίδης (ΕΠΣ Κέρκυρας): “Υπάρχει απαξίωση από αυτά που ειπώθηκαν από τη FIFA. Δεν αποδέχομαι τη λογική που υπάρχει στην Επιτροπή Διαιτησίας. Αυτό που έγινε σήμερα με την κατάργηση της διοίκησης της ΕΠΟ από τις υπερεθνικές ομοσπονδίες δεν το δεχόμαστε. Πρέπει να απαντήσετε στον Βασάλο γι’ αυτά που είπε για τα πεπραγμένα σας. Υπάρχει τραυματισμένη εικόνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που διώχνει τη νεολαία από τα γήπεδα. Υπάρχει ευθύνη της Ομοσπονδίας. Τελείωσε η ιστορία του εμφυλίου. Οι συνθήκες επιβάλλουν την ενότητα”.

Τζανόπουλος (ΕΠΣΔΑ): “Σαν θεσμούς δεν σέβομαι κανέναν σας. Έφαγα κατάμουτρα την περιφρόνηση όλων των θεσμών. Ήμουν πρόεδρος όταν είχαν εκδιωχθεί όλοι οι σύμβουλοι με βουλεύματα. Το ότι δεν έπαθα εγκεφαλικό ήταν θεού θέλημα. Διήνυσα 25 χλμ και δεν ήξερα που είχα πάει και γύρισα για να κοινοποιήσω επιστολή. Δεν είναι συνέλευση, είναι το ετήσιο μνημόσυνο του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ. Όλοι έχουμε συμβάλλει με τη συμπεριφορά μας και με δικαίωμα να είστε εσείς εδώ και να ζούμε την επιτροπεία. Όταν οι άλλοι έτρωγαν ανθρώπους εμείς χτίζαμε Παρθενώνες. Ντρέπομαι. Δεν μπορούμε να διοικήσουμε τη χώρα μας. 41 προσλήψεις έγιαν στην ΕΠΟ. Το VAR θα βοηθήσει.”

Καρράς (ΕΠΣ Λακωνίας): “Αν η FIFA και η UEFA έχετε καλύτερη σχέση με την κυβέρνηση εμείς δεν έχουμε καμία θέση εδώ. Η ΕΠΟ έχε χάσει το αυτοδιοίκητό της. Ζήσαμε δύο έργα. Την επιτροπή εξομάλυνσης με τον κ. Δρόσο και την επιτροπή παρακολούθησης. Ο τελικός του Βόλου τα έδειξε όλα. Και κάποια στελέχη της επιτροπής εξομάλυνσης βρήκαν θέσεις εργασίας στην σημερινή ΕΠΟ. Τι θα προσφέρει το καινούργιο πρόσωπο που θα έρθει στην ΕΠΟ; Eύχομαι να ελευθερωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή