Σκότωσε τον πατέρα του για να σώσει την αδερφή του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Print Friendly, PDF & Email

Σε πενταετή φυλάκιση καταδικάστηκε ένας νεαρός άνδρας που σκότωσε τον πατέρα του για να γλιτώσει την αδερφή του από τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Η αυλαία της υπόθεσης έπεσε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο ανώτατο δικαστήριο του Μπρούκλιν με τον 22χρονο Χασάν Ραζάκ να μαθαίνει την ποινή του.

Το περιστατικό συνέβη το 2015 όταν ο Ραζάκ ήταν 19 χρόνων. Ο πατέρας του Μοχάμεντ είχε επιστρέψει από ταξίδι στο Πακιστάν και για πολλοστή φορά αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά την αδερφή του στο σπίτι τους στο Κένσινγκτον. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο πρωτοετής φοιτητής τότε, πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο λαιμό του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου κακοποιούσε τις αδερφές μου και τη μητέρα μου για πολλά χρόνια. Γύρισε σπίτι και συνέχισε με την κακοποίηση, έτσι τον σκότωσα», ανέφερε στο δικαστήριο.

Κανένα μέλος της οικογένειας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ ο δικηγόρος υπεράσπισης, Μάικλ Τσιμπέλα ανέφερε πως ο νεαρός σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές του στο κολλέγιο μετά το πέρας της ποινής του.

«Όλη του τη ζωή ήταν μάρτυρας και είχε υποστεί τρομακτική κακοποίηση», ανέφερε μεταξύ άλλων στην αγόρευσή του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή