Επεισόδια σε ερασιτεχνικό αγώνα μπάσκετ, τραυματίστηκαν παιδιά

Print Friendly, PDF & Email

Σκηνές βίας το βράδυ της Δευτέρας στο Κλειστό Γήπεδο Μαρκοπούλου ενώ διεξαγόταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ο.ΚΑ. Μεσογείων και τη Νήαρ Ηστ από το οποίο θα κρινόταν η άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ!

Ο αγώνας αμαυρώθηκε από άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στο 34′ και με το σκορ στο 61-51 (υπέρ του ΟΚΑΜ).

Όπως επεσήμαναν αυτόπτες μάρτυρες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα οπαδών της Νήαρ Ηστ εισέβαλε στο γήπεδο πετώντας κροτίδες, σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και χρησιμοποιώντας τους πυροσβεστήρες.

Το αποτέλεσμα ήταν σε λίγα λεπτά να δημιουργηθεί ασφυκτική ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο ενώ πολλοί γονείς που παρακολουθούσαν το παιχνίδι με τα παιδιά τους προσπαθούσαν να τα προστατεύσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τουλάχιστον τρία παιδιά τα οποία μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας για να τους γίνουν ράμματα όπως και παίκτες και των δύο ομάδων οι οποίοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους χούλιγκαν.

Εντύπωση εξάλλου προκαλεί η απουσία της αστυνομίας η οποία έσπευσε στο γήπεδο μετά από απεγνωσμένες εκκλήσεις στελεχών της δημοτικής αρχής και του ίδιου του δημάρχου Μαρκοπούλου, Σωτήρη Μεθενίτη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή