Σοκαριστικό βίντεο με συμπλοκές οπαδών της ΑΕΚ και της Μίλαν στον ΗΣΑΠ

Print Friendly, PDF & Email

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον σταθμό Πευκάκια του Ηλεκτρικού μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Μίλαν περίπου δύο ώρες πριν την αναμέτρηση των ομάδων για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Το σκηνικό θύμιζε πεδίο μάχης με καπνογόνα, πέτρες και ρόπαλα. Από το μένος των χούλιγκαν φυσικά δεν γλίτωσε ο σταθμός που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ κάηκαν και δύο βαγόνια του συρμού καθώς χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και βόμβες μολότοφ.

Τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών που χρησιμοποιούσαν εκείνη την ώρα τον ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 80 Ιταλοί οπαδοί αποκόπηκαν από τον κύριο όγκο των φίλων της Μίλαν που θα μετέβαινε στο ΟΑΚΑ οργανωμένα από το Καλλιμάρμαρο και πήρε το τρένο για να ανέβει στο γήπεδο, όμως στον σταθμό Πευκάκια, περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ τους έστησαν ενέδρα.

Μάλιστα οι περισσότεροι εκ των οπαδών της ΑΕΚ είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους για να μην αναγνωριστούν από τις κάμερες.

Η σύγκρουση είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά μέχρι που επενέβη η Αστυνομία. Μετά το επεισόδιο αναγκαστικά υπήρξε τροποποίηση στα δρομολόγια των συρμών με συνέπεια να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος που ήθελε να μεταβεί στο ΟΑΚΑ και αναπόφευκτα πολλοί καθυστέρησαν να μπουν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή