Σοκ σε σχολείο των Χανίων: Το «γάζωσαν» με σφαίρες

Print Friendly, PDF & Email

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 10 το βράδυ, αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει η καθαρίστρια

Σοκ επικρατεί στην Κάντανο Χανίων, αφού μαθητές και καθηγητές του τοπικού Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ ήρθαν αντιμέτωποι με ένα τραγικό θέαμα: το βρήκαν «γαζωμένο» από σφαίρες.

Για το περιστατικό φυσικά ενημερώθηκε η αστυνομία, που έχει αναλάβει την ανεύρεση των δραστών, ούτε όμως κάποιος κάτοικος ή επισκέπτης στην περιοχή δεν έχει δει κάτι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 10 το βράδυ, αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει η καθαρίστρια, με τους δράστες να πυροβολούν και να σπάνε τζάμια παραθύρων από τα εργαστήρια Πληροφορικής, το γραφείο της διευθύντριας γυμνασίου, το γραφείο των καθηγητών και από τις πόρτες εισόδου του κτιρίου.

Ο δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης, ενημερώθηκε για το περιστατικό και αναμένεται να προτείνει στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο την τοποθέτηση καμερών στο σχολείο για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή