Σοκ στα Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της μέσα στον ύπνο της

Print Friendly, PDF & Email

Δύσκολα μπορούν να περιγράψουν τα λόγια αυτά που διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη μέσα σε ένα διαμέρισμα στα Καμίνια, όπου ζουν μία διαζευγμένη μητέρα με τις δίδυμες 14χρονες κόρες της.

Ήταν ξημερώματα Πέμπτης και το ένα από τα δύο κορίτσια πετάχτηκε από το κρεβάτι του. Το κορίτσι κατευθύνθηκε στην κουζίνα από όπου άρπαξε ένα μοβ μαχαίρι με λάμα 23 εκατοστών. Στη συνέχεια πήγε στο σαλόνι όπου σε ένα ράντσο κοιμόταν η μητέρα της.

Το κορίτσι άρχισε να μαχαιρώνει τη μητέρα της μέσα στον ύπνο της στις 2 τα ξημερώματα!

Η μητέρα αιμόφυρτη άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια την κόρη της Α. που κοιμόταν ώστε να τη σώσει από τη μανία της Λ. που της είχε επιτεθεί. Η 14χρονη ξύπνησε και κατάφερε να αποσπάσει το μαχαίρι που κρατούσε η Λ. και να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.

Η Λ. φαινόταν να τα έχει χαμένα και συνεχώς μονολογούσε: «Θεέ μου τι έκανα!». Μάλιστα τηλεφώνησε η ίδια στον σύντροφο της μητέρας της που διαμένει σε κοντινή απόσταση για να προσέλθει για βοήθεια. Το ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα και πήρε μητέρα και παιδί. Η 14χρονη έφερε θλαστικά τραύματα στα οποία έγινε συρραφή και συγκεκριμένα ένα βαθύ θλαστικό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας στο αριστερό χέρι και τρία μικρότερα στο γόνατο. Η μητέρα οδηγήθηκε στο χειρουργείο καθώς έφερε συνολικά 12 μαχαιριές και συγκεκριμένα: τρεις στον αριστερό βραχίονα, μία στον ώμο, δύο στον μαστό, τρεις στον ημιθωράκιο, ένα στην κοιλιά και 2 στην πλάτη. Υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη για μέρες. Πλέον νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, εκτός κινδύνου.

Το κορίτσι συνελήφθη και την εξέτασε παιδοψυχολόγος στο Παίδων. Και στον ψυχολόγο φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει. Ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα παιχνίδια στο τάμπλετ.

Επίσης μετά από έρευνες της αστυνομίας, το μαχαίρι εντοπίστηκσε σε κάδο σκουπιδιών λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το συμβάν στο σπίτι παρέμεινε η δίδυμη αδερφή της 14χρονης, η οποία μαζί με τον γιο του συντρόφου της μητέρας προσπάθησαν να καθαρίσουν τον χώρο και πέταξαν το αντικείμενο του εγκλήματος στα σκουπίδια.

Για εξέταση έχουν δοθεί και τα ρούχα που το κορίτσι φορούσε τη στιγμή της επίθεσης: ένα κόκκινο παντελόνι με ΄λευκά πουά και μία λευκή μακρυμάνικη μπλούζα με παιδικά σχέδια, τα οποία έφεραν παντού κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για μία συγκροτημένη οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές για σκέψεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Οι γονείς των κοριτσιών, αν και χωρισμένοι, διατηρούσαν άριστες σχέσεις και η 14χρονη που μαχαίρωσε την ίδια της τη μητέρα ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια. Ακόμα και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων που είδαν το παιδί και εξετάζουν την υπόθεση έχουν εκπλαγεί με όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στα Καμίνια. Η 14χρονη πάντως και σε εκείνους έλεγε συνέχεια ότι δεν θυμάται τίποτε από όσα έκανε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή