Εμφραγα στο ΟΑΚΑ με πέναλτι στο 97′, έβαλε τα κλάματα ο Χατζηγιοβάννης (vids)

Print Friendly, PDF & Email

Η Ξάνθη με πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Ευαγγέλου στο 94′ για μαρκάρισμα του Μαυρομάτη στον Κάστρο ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δεν θέλησε να πάρει θέση για τη φάση του πέναλτι τονίζοντας πως δεν έχε γνώμη:

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, κάναμε πολύ καλό ματς. Θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ όταν μπήκαμε μπροστά, αλλά ήμασταν άστοχοι. Το πήγαμε εκεί που έπρεπε το παιχνίδι, με καλό τέμπο, χωρίς ν’ αφήσουμε την αντίπαλη ομάδα να μας πιέσει.

Στα τελευταία λεπτά θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να «φάμε» τον χρόνο. Ωστόσο δεν το κάναμε αυτό, παραχωρήσαμε το κόρνερ και καταλήξαμε στο να δεχτούμε ένα γκολ και να χάσουμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας.

Όσο για την τελευταία φάση, δεν μπορώ να έχω γνώμη».

Ο τρόπος πάντως που ήρθε η ισοφάριση «πλήγωσε» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με την κάμερα της ΕΡΤ να συλλαμβάνει το ξέσπασμα του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε το τρίποντο κι έβαλε τα κλάματα.

Παρακάτω το βίντεο με τον Χατζηγιοβάνη:


Το βίντεο με την υπόδειξη πέναλτι του Ευαγγέλου:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή