Σπανός: “Δύσκολο το οικονομικό αντίκτυπο, δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τη ζημιά”

Print Friendly, PDF & Email

Ο διοικητικός ηγέτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sportdog και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σπανός δήλωσε:

«Θα διερευνηθεί μέσω της επιτροπής που συστάθηκε αν υπάρχει η δυνατότητα για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη ομάδα θα είναι σε συνεννόηση με την UEFA και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές λίγκες και θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν. Κακά τα ψέμματα, αν η πανδημία συνεχιστεί, τότε η διακοπή είναι υπαρκτή πιθανότητα. Το άλλο σενάριο προϋποθέτει συνεννόηση με την UEFA για το πόσο πίσω μπορούμε να πάμε την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν».

Κληθείς να σχολιάσει τη ζημιά που θα έχει στην ομάδα του η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω κορωνοϊού, τόνισε: «Σαφώς τα απόνερα τα οικονομικά θα είναι δύσκολα και η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική. Προς το παρόν όμως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να συνεκτιμήσουμε πόση θα είναι η ζημιά. Όταν θα δούμε ποια θα είναι τα δεδομένα θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε το μέγεθος των επιπτώσεων και να πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις για το μέλλον. Σίγουρα όμως θα έχει οικονομικό αντίκτυπο το ζήτημα. Όταν επηρεάζεται το σύνολο της ελληνικής επικράτειας και όλα τα επαγγέλματα είναι σε αναστολή λειτουργίας, καταλαβαίνετε, ότι οι συνέπειες προμηνύονται άσχημες. Οι χορηγοί έχουν σταματήσει να πληρώνουν. Τα τηλεοπτικά είναι αβέβαιο αν θα πληρωθούν μέχρι τέλος της σεζόν. Δηλαδή δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Είναι λογικό να υπάρξουν λοιπόν αναταράξεις στο οικονομικό επίπεδο. Αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε πόση ακριβώς είναι η ζημία. Θα το δούμε στην πορεία».

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή