Αρχική Διαιτησία Σταθερά ψηλά ο Παπαπέτρου, θετικό ξεκίνημα για Τάση, Κουτσιαύτη, Τσαγκαράκη

Σταθερά ψηλά ο Παπαπέτρου, θετικό ξεκίνημα για Τάση, Κουτσιαύτη, Τσαγκαράκη

Ο Τάσος Παπαπέτρου

Αλλοι τέσσερις διαιτητές πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους για την εφετινή σεζόν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο λόγος για τους Τάση, Βάτσιο, Κουτσιαύτη και Τσαγκαράκη.

Εκ των τεσσάρων αυτός που ξεχώρισε ήταν ο «πρωτάρης» Πέτρος Τσαγκαράκης στο πρώτο παιχνίδι της καριέρας του σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Χανιώτης ρέφερι προήχθη από την ΚΕΔ στους πίνακες της Super League 1 το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον Κώστα Ακρίδα, ο Τσαγκαράκης άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και τον βαθμολόγησε σχεδόν με άριστα (8,40) για την επίδοσή του στο Λαμία – Πανιώνιος, βαθμός που τον στέλνει άμεσα στα υψηλά στρώματα.

Βελτιωμένος συγκριτικά με πέρυσι εμφανίστηκε ο Γιώργος Τάσης όπως διαπίστωσε ο Ηρακλής Τσίκινης, βαθμολογώντας τον διαιτητή από την ΕΠΣ Ηπείρου με 8,30 για τον αγώνα Βόλο – ΟΦΗ.

Χωρίς προβλήματα και το ντεμπούτο του Αριστομένη Κουτσιαύτη στο ΑΕΛ – Ξάνθη, με τον διαιτητή της ΕΠΣ Αρτας να αποσπάει το 8,20 του Κώστα Ακρίδα.

Ο Αριστείδης Βάτσιος μετά από έναν χρόνο στη Β’ κατηγορία επανεμφανίστηκε στα μεγάλα σαλόνια για το ματς Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Ο Κώστας Ακρίδας δεν εντόπισε κάποιο σοβαρό λάθος στη διαιτησία του, ωστόσο έκρινε πως η διαχείριση που έκανε στο ματς δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και για αυτό τον βαθμολόγησε με 8,00, βαθμός που τον φέρνει στην 15η θέση της κατάταξης, μπροστά μόνο από τους Ευαγγέλου, Κουμπαράκη, Μανούχο και Σκουλά, που βρίσκονται στις τέσσερις τελευταίες θέσεις.

Σταθερός στις διαιτησίες υψηλού επιπέδου ο Τάσος Παπαπέτρου, έβγαλε εις πέρας με επιτυχία το Παναιτωλικός – ΑΕΚ σύμφωνα με τον Ναούμ Μιντιούρη. Απέσπασε βαθμολογία 8,40 και στο δεύτερο παιχνίδι του φέτος, επομένως διατηρείται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω μόνο από τον Φωτιά, που παραμένει στην κορυφή.

Αντίθετα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος παρότι στο τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι στη Λισαβόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ (Μπενφίκα – Λειψία) δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, στην Τούμπα δεν απέφυγε τα λάθη, με τον Ηρακλή Τσίκινη πάντως να κρίνει πως ο διεθνής ρέφερι δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια το 8,00 που πήρε από τον κριτή του Master Ref τον έριξε στη 12η θέση στη βαθμολογία των διαιτητών.

Αναλυτικά η βαθμολογία των διαιτητών

Exit mobile version