«Στα δύσκολα ήσουν ο πιο μάγκας Μαρίνο Ουζουνίδη, σ’ ευχαριστούμε»

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την παρουσία στον Παναθηναϊκό, εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων του «τριφυλλιού» στην Κύπρο, χαρακτηρίζοντάς τον «μάγκα στα δύσκολα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού:

«Στα δύσκολα ήσουν ο πιο μάγκας Μαρίνο Ουζουνίδη. Σου το αναγνωρίζουν οι παίκτες σου, σου το αναγνωρίζει όλος ο Παναθηναϊκός κόσμος, σου το αναγνωρίζει όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια, σου το αναγνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος. Στη πιο δύσκολη, στη χειρότερη χρονιά της ιστορίας της ομάδας, έγραψες ιστορία.

Γιατί ήσουν ο θεματοφύλακας της ομάδας, ήσουν ο κυματοθραύστης κρατώντας την ομάδα στα δύσκολα, απέναντι σε αυτούς που την επιβουλεύονται.

Ήσουν αυτός που κράτησες την ομάδα όρθια στα δύσκολα. Γιατί ήσουν ο πατέρας όλων αυτών των παιδιών που παίζοντας απλήρωτοι, τίμησαν την τιμημένη φανέλα με το τριφύλλι. Γιατί ήσουν ο εμπνευστής όλων αυτών των παιδιών που κάτω από πρωτόγνωρες αντιξοότητες έπαιξαν για την ιστορία της ομάδας.

Έπαιξαν τιμώντας την ομάδα απέναντι στους σχεδιασμούς όλων αυτών που όντας σε εντεταλμένη υπηρεσία, καταδυναστεύουν την ομάδα.

Ένας «αληθινός μάγκας» που παρ’ όλες τις προκλήσεις, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τον ανελέητο πόλεμο που δέχτηκες για να αφήσεις την ομάδα και να οδηγηθείς σε παραίτηση, εσύ εκεί, με Παναθηναϊκή λεβεντιά, απλήρωτος, συνέχισες το έργο σου, συνέχισες να τιμάς το τριφύλλι με απαράμιλλο τρόπο, όπως άλλωστε έπραττες και σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ο στόχος τους ήταν να οδηγήσουν την ομάδα στη Β’ κατηγορία. Δεν το επέτρεψες.

Με όπλο την ποδοσφαιρική σου οξυδέρκεια και προπονητική σου ικανότητα, ενέπνευσες τα παιδιά σου. Αυτοί με την σειρά τους δεν σου επέτρεψαν, δεν μας επέτρεψαν, να δούμε την ομάδα να καταλαμβάνει θέση στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, που θα ήταν το δίκαιο.

Μαρίνο Ουζουνίδη, στην πιο δύσκολη χρονιά της ομάδας, εσύ έγραψες ιστορία. Έχεις περάσει στο πάνθεον της ιστορίας της ομάδας. Αποτελείς ήδη μέρος της ένδοξης ιστορίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Και αφού οι νάνοι που διοικούν σήμερα την ομάδα, οι αχυράνθρωποι αυτοί που και αυτοί έχουν γραφτεί στην ιστορία της ομάδας, με τα πλέον μελανά γράμματα της, δεν μπήκαν καν στο κόπο να σε ευχαριστήσουν πραγματικά, από καρδιάς, αλλά το έπραξαν για το θεαθήναι, θα το κάνουμε εμείς.

Άλλωστε η παρουσία αυτών και οι πράξεις τους σπιλώνουν το όνομα της ομάδας, είναι ένα μίασμα για την ομάδα. Mαρίνο Ουζουνίδη, εκπροσωπώντας όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια, όλο το Παναθηναϊκό οπαδικό κίνημα, σ’ ευχαριστούμε για το ταξίδι.

Απίστευτα δύσκολο και πρωτόγνωρο, αλλά γεμάτο συναισθήματα, συγκινήσεις και λεβεντιά. Μαρίνο Ουζουνίδη, σ’ ευχαριστούμε γιατί ήσουν ένας αληθινός, ένας πραγματικός μάγκας.

ΕΙΣΑΙ ο πιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μάγκας. Και έτσι θα παραμείνεις για πάντα στις καρδιές μας. Θα τα ξαναπούμε… γιατί η ζωή σου είναι συνυφασμένη με τον Παναθηναϊκό. Η ζωή μας είναι συνυφασμένη με τον Παναθηναϊκό.

Καλή αντάμωση… Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς,

Παγκύπριος σύνδεσμος φιλάθλων Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή