Στην κηδεία του τον έβαλαν σε μία καρέκλα να παίζει μπάσκετ στο Playstation!

Print Friendly, PDF & Email

Εχουμε δει πάρα πολλά απρόοπτα να συμβαίνουν σε κηδείες ανθρώπων. Από τσακωμούς μεταξύ συγγενών μέχρι ενταφιασμούς μέσα σε πάρα πολύ παράξενα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα αυτοκίνητα.

Ενας νέος άνδρας από τη Νέα Ορλεάνη, ωστόσο, ξεπερνά ό,τι είχαμε δει μέχρι στιγμής. Για να είμαστε ακριβείς, η οικογένεια του εκλιπόντος Ρενάρντ Μάθιους. Ο νέος δολοφονήθηκε όταν είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα. Δύο άγνωστοι προσπάθησαν να τον ληστέψουν και τον πυροβόλησαν στο στήθος.

Η οικογένεια και οι φίλοι αποφάσισαν να τον χαιρετήσουν με έναν… περίεργο τρόπο. Συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας του εκλιπόντος για να του πουν το τελευταίο αντίο. Μέχρι εδώ όλα συνηθισμένα.

Το ασυνήθιστο της υπόθεσης είναι ότι κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, η σορός του άτυχου 20χρονου ήταν τοποθετημένη έξω από το φέρετρο, ενώ ήταν ντυμένος με τα ρούχα και τις παντόφλες που συνήθιζε να φοράει κατά την παραμονή του στο σπίτι.

Όπως ανέφερε το independent.co.uk, δεν έμειναν σε αυτό όμως πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα: Τοποθέτησαν ένα τηλεχειριστήριο παιχνιδομηχανής στα χέρια του, ενώ σε ένα τραπεζάκι δίπλα του είχαν βάλει το αγαπημένο του αναψυκτικό αλλά και τα σνακ που συνήθιζε να απολαμβάνει, παίζοντας μπάσκετ στο Playstation.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία νεκρώσιμη ακολουθία τέτοιου είδους, καθώς πριν από κάποια χρόνια μία γυναίκα λάτρης των πάρτι και του ποτού πήγε προς την τελευταία της κατοικία με ένα μπουκάλι μπίρα στο χέρι και ένα τσιγάρο.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή