Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. Στη Χίο η συνάντηση των νησιωτικών Ενώσεων για την προεπιλογή της Εθνικής

Στη Χίο η συνάντηση των νησιωτικών Ενώσεων για την προεπιλογή της Εθνικής

Σημαντική νίκη για τις Περιφερειακές Ποδοσφαιρικές Ενώσεις των νησιών ότι φέτος θα διεξαχθούν σε νησί και όχι στην Αθήνα οι συναντήσεις των μικτών ομάδων κάθε νησιού, στα πλαίσια της προεπιλογής για την Εθνική ομάδα νέων.

Σε ρόλο οικοδεσπότη η Χίος στην οποία έφτασαν 180 αθλητές χωρίς να υπολογίζονται οι συνοδοί τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Κ. Νικολαίδης την χαιρέτησε όπως καλωσόρισε και τους συναδέλφους του των άλλων νησιών.

Ακριβώς το θέμα της νησιωτικότητας έθιξε ο πρόεδρος της συνάντησης και πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρόπουλος, βετεράνος πλέον στον χώρο αφού βρίσκεται στο τιμόνι της ΕΠΣ Λέσβου άνω από 30 χρόνια.

«Καταφέραμε να ακουστούμε είπε, αφού μέχρι τώρα αναγκαζόμαστε να μεταφερόμαστε στην Αθήνα. Βέβαια οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ένα γύρο, αλλά από του χρόνου θα καταφέρουμε να τους κάνουμε δύο, όπως άλλες περιοχές της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το δικό του στίγμα έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης, σημειώνοντας ότι η ΕΠΣ που εκπροσωπεί αναπτύσσει ομάδες στα 32 Κυκλαδονήσια, φιλοδοξώντας να διοργανωθεί στη Σύρο η ποδοσφαιρική συνάντηση των μικτών παίδων των νησιών του 2019.

Στο ίδιο κλίμα κυμάνθηκε και η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Σάμου Κώστα Σβερκίδη, που αναφέρθηκε και στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ικαρίας. Σημειώνεται ότι οι Κυκλάδες έχουν 5 γυναικείες ομάδες αλλά καμιά η Λέσβος και η Χίος.

Πηγή/Φώτο: alithia.gr

Exit mobile version