Στη Super League τo “μπαλάκι” για τις δηλώσεις των παραγόντων κατά διαιτητών

Print Friendly, PDF & Email

Πάνω από δύο ώρες διάρκεια είχε η συνάντηση της ΕΠΟ με τους διαιτητές παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του προέδρου της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, του παρατηρητή των FIFA, UEFA, Πετρ Φούσεκ, του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, αλλά και εκπροσώπου της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν από την κρίσιμη συνάντηση στο Πάρκο Γουδή, θα δρομολογηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στη Super League και θα ζητηθεί από τους προέδρους των ΠΑΕ να δεσμευτούν ότι θα πάψουν τις δυσμενείς κρίσεις κατά διαιτητών στοχοποιώντας τους!

Από την πλευρά του πάντως, ο κ. Μπαταγιάννης εξέφρασε προς τους εκπροσώπους των διαιτητών την αντίθεσή του στην απόφαση που πήραν για αποχή, θεωρώντας πως υπάρχουν και άλλοι τρόπο διαμαρτυρίας.

“Τι είστε; Συνδικαλιστικό όργανο; Κάνατε αποχή για τη Super League. Τα άλλα πρωταθλήματα είναι μια χαρά;” ανέφερε ο πρόεδρος της Λίγκας, ο οποίος τα έβαλε και με τον Μέλο Περέιρα, λέγοντάς του πως έπρεπε να ορίσει διαιτητές για να γίνει η 15η αγωνιστική.

Ο διεθνής διαιτητής Παπαπέτρου απάντησε στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη, λέγοντας: “Δεν είναι δυνατόν να σφυρίζαμε ενώ ένας συνάδελφός μας ήταν στο νοσοκομείο…”.

Η αίσθηση τόσο από την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, όσο και από τη μεριά του Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου είναι ότι θα έχουμε κανονικά και πάλι πρωτάθλημα στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή