Στις 03/12 η επιμορφωτική συγκέντρωση για τους διαιτητές της ΕΠΣ Καβάλας

Print Friendly, PDF & Email

Την ερχόμενη Δευτέρα (03/12) θα πραγματοποιηθεί η εβδομαδιαία επιμορφωτική συγκέντρωση για τους διαιτητές της ΕΠΣ Καβάλας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση για θέμα offside.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής: “Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:15 μ.μ., στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας εκπαιδευτικής δραστηριότητας, θα πραγματοποιηθεί η επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών στην αίθουσα εκπαίδευσης Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην εν λόγω συγκέντρωση από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ε/Δ της ΕΠΣ Καβάλας, Παρατηρητή 3ης Κατηγορίας και Εκπαιδευτή Διαιτησίας, κ. Γεώργιο Μπέη, θα παρουσιασθεί το πρώτο μέρος της διδακτικής ενότητας “Offside”.

Συγκεκριμένα, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση σε μορφή Power Point, στην οποία περιλαμβάνονται οι θεωρητικές έννοιες που αφορούν στο αντικείμενο του μαθήματος, καθώς και τα επιλεχθέντα clip (εκπαιδευτικό υλικό της UEFA, RAP 2018-1), τα οποία παρουσιάζονται με τρόπο που να προωθεί την ανάλυση της κάθε περίπτωσης.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών και Παρατηρητών είναι υποχρεωτική.

Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης ΕΔ/ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Μπέης”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή