Στις 15 Φεβρουαρίου οι εκλογές στην ΕΠΣ Ξάνθης, εκ νέου υποψήφιος ο πρόεδρος Πανίδης

Print Friendly, PDF & Email

Tην Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Ο νυν πρόεδρος Γιώργος Πανίδης είναι γνωστό ότι θα διεκδικήσει δεύτερη συνεχόμενη θητεία, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν, όπως ο ίδιος έχει τονίσει. Ωστόσο στη νέα αυτή τετραετία θα έχει μαζί του ως συνοδοιπόρους λιγότερα από τα μισά μέλη του απερχόμενου ΔΣ.

Ο νυν αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης, ο β’ αντιπρόεδρος Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας, ο ταμίας Χακάν Ισμέτογλου και τα μέλη Γιάννης Πιστόλας, Θανάσης Κατσαρός είναι μαζί με τον Γ. Πανίδη τα επτά συνολικά μέλη του απερχόμενου 11μελούς διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ξάνθης που θέτουν εκ νέου υποψηφιότητα.

Στις εκλογές της 15ης Φλεβάρη θα εκτεθούν ακόμα ως υποψήφιοι οι Ζήσης Λαβτζής, Γιώργος Κερμενίδης, Γιάννης Παπατζής, Στάθης Πανίδης, Ειρήνη Γαλαχουσίδου, Χασάν Νουρή Ογλού, Γιάννης Γιοβανούδης Ιωάννης και Παναγιώτης Εγγλέζος.

Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή θα είναι οι Τζαφέτ Κουρού, Θανάσης Λαζαρίδης και Λάζαρος Καλεντερίδης.

Σε σχέση με το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης δεν θέτουν εκ νέου υποψηφιότητα ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Νικόλαος Λεσκόφτσης και τα μέλη Γεώργιος Γκούρτσας, Αντώνης Κουτσουρλής και Γεώργιος Γουναρίδης (ο οποίος προερχόταν από την ομάδα Γκιρτζίκη στις προηγούμενες εκλογές και στο μεταξύ είχε αντικαταστήσει τον Τάκη Μπέρτο).

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή