Στις 21/2 η εκδίκαση από την UEFA για τα επεισόδια στο ΑΕΚ – Αγιαξ

Print Friendly, PDF & Email

Σε ένα μήνα κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ, καθώς ορίστηκε η 21η Φεβρουαρίου ως δικάσιμος για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ (27/11). Η UEFA ενημέρωσε τους πρωταθλητές Ελλάδας ότι ολοκληρώθηκε η προδικασία που ακολουθείται σε όλες τις σοβαρές υποθέσεις και η εκδίκαση θα γίνει στη Νιόν στις 21 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα έγινε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για ακρόαση, έτσι στη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής στη Νιόν θα καταθέσει και προφορικά μέσω των εκπροσώπων της, πέραν του υπομνήματος που έχει κατατεθεί.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Κατ΄αρχάς αποδεικνύεται ότι ήταν ανυπόστατες οι πληροφορίες περί απόρριψης του αιτήματός της ΑΕΚ για ακρόαση. Παράλληλα, αποσαφηνίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία ποινή, όπως κάποιοι έσπευσαν να συμπεράνουν από μια «ατάκα» αξιωματούχου της UEFA.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως η UEFA θα αποφανθεί για τα επεισόδια σχεδόν τρεις μήνες μετά την τέλεσή τους. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου. Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις, ενώ ο Αγιαξ έχει εντελώς διαφορετικό κατηγορητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή